Arany17 nevű turkáló miért szűnt meg? Bp. , Arany János utcában.
Figyelt kérdés
Az egyik kedvenc helyem volt, és szerintem sokaknak. Tavasszal sajnálattal tapasztaltam, hogy megszűnt a hely...vagy csak elköltözött?2017. ápr. 7. 21:34
1/3 anonim válasza:
Megszünt. Ugyanaz volt a tulaja minta dohány utcai renovalasnak. Az október végén szűnt meg.
Meg van egy uzletuk. Mirá a neve. Margit körúton van ha minden igaz.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha, értem. És az a Margit körúti még működik?
2017. ápr. 8. 07:53
3/3 anonim válasza:
Már nem üzlet a turkáló, sorra szűnnek meg. Nagyon silány árukészlet, és a butikokban akciósan is lehet kapni ugyanannyiért új ruhát. Néha megdöbbentem, hogy az ócska F&F és Primark filléres holmik, tavalyi, tavalyelőtti modellek szinte drágábbak voltak, mint az újak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!