Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten a Rákóczi úton...

Budapesten a Rákóczi úton olcsó, jó minőségű áruval felszerelt használt ruha üzletet?

Figyelt kérdés

#turkáló #hanszált ruha
2017. ápr. 1. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
...üzletet mi? Vennél, kifosztanál, keresnél ?
2017. ápr. 1. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Ember... vidéki vagyok, kb két órát ott fogok azon az egy utcán császkálni, azért kérdeztem... nem értem miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni.
2017. ápr. 1. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a Keleti-Blaha közti Rákóczi útra gondolsz, ott van több is, 73. szám alatt gyerekruhás turkáló, 68. alatt pedig felnőtt ruhák. Ezek Hádák, darabár van. A páratlan oldalon Cream Outlet és Humana is található, ezek a Keletihez esnek közelebb, és az áru nem olyan jó. Hónap eleje lévén most fognak érkezni új készletek viszont. Használt cipő bolt is van a Rákóczi úton, a házszámot nem tudom.
2017. ápr. 2. 09:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. ápr. 7. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!