Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek miért menő justin...

Szerintetek miért menő justin Bieber -féle öltözékeknek beöltözni?

Figyelt kérdés
Mert manapság ezt látom fiú divatokon hogy egyre több a szűk nadrágok , a boxervilantás, converse cipő ami gyorsan tönkremegy , baseball sapka meg az oldalra nyalt haj. És miért ez jön be a lányoknak ?

2017. ápr. 6. 06:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Mert Justin a legjobb 😍😉 egyszerűen ennyi nem kívànom kifejteni. És most nem csak a stílusára gondolok hanem Ő rá úgy ahogy van. Az egész fiú maga egy csoda. Aki ezt észreveszi annak gratulálok. Akik meg b...zinak meg mindennek elhordják...oké legyen véleményük de őszintén sajnálom őket higy sosem fogják megtudni valójában milyen csodálatos 😘❤
2017. ápr. 6. 06:35
 2/11 anonim válasza:
100%
Minden korban megvolt a divat, a mostani ez. Most o is felkapott de elobb utóbb o is a süllyesztőben fog kikötni es senki nem fog ra emlékezni, azert szeretik sokan mert most o van hypolva Ennyi, sokszor mutogatják a tvben es látják hogy milyen divatos meg lazad a vilag ellen stb.. (fogalmam nincs mit csinal annyit tudok rola hogy énekes, csak a szokasos klisék) Sokan meg irigykednek ra hogy a lányok fanatikussan imádják ot, bar azt nem tudom hogy miert, mindig az a valasz hogy "mert nem erted meg" vagy "nem ismered" egyebkent mintha akik ezt mondjak nagyon ertenek őt vagy ismernek, de ez mar nem a valasz resze, csak egy kis töprengés :D
2017. ápr. 6. 06:50
 3/11 anonim ***** válasza:

40-50 éve ugyanilyen szük nadrágok voltak divatosak, akkor ez volt a férfias.

Aztán késöbb jöttek a bö gyatya-fazonok és ma a középkorúaknak az a norma.

2017. ápr. 6. 07:28
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Converse cipo miota megy tonkre gyorsan? Evek ota nyuzom öket telen nyaron biciklin is.
2017. ápr. 6. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi köze Justin Bieberhez. Most ez a divat.

Egyébként ez a frizura már volt korábban is divat, harmincas években, ötvenes években is. Szóval nincs semmi újdonság.

Nyolcvanas, kilencvenes években meg voltak olyan szűk nadrágot, hogy fekve kellett felhúzni :)

Tornacipő féle cipők is már ezerszer voltak felkapottak.

2017. ápr. 6. 09:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja értem. Köszönöm az értelmes válaszokat !
2017. ápr. 6. 10:36
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem lenne lányos arcú cuki fiú, hanem átlagos pattanásos, kicsit torz fejjel, senkit nem érdekelne mi a stílusa.

Őt is ugyanúgy "feljavítsák" mint a többi sztárt.

2017. ápr. 6. 12:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja. De azért többségébe lányok kedvence nem ?
2017. ápr. 6. 18:24
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Inkabb ez a kisfius gondoldasmod gáz amit tanusitasz.
2017. ápr. 6. 18:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocs utso válaszoló elég értelmen vagy . Csak kíváncsi vagyok miért olyan lényeges justinba. Körültekintő vagyok a világba és kalandozó nem ám teszed tönkre s felfedezéseimet és 18 is elmúltam. Cd
2017. ápr. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!