Menő még az adidas superstar?
Figyelt kérdés
Nem,és nem szeretnék olyanokat,h "Mekkora kis k***a vagy" "Mit számít az,h menő-e"
azt szeretném tudni,h érdemes-e kiadni érte pénzt vagy már a következő héten ciki lesz
2017. febr. 28. 15:47
1/7 anonim válasza:
Azt hallottam, vagy olvastam, hogy a new balance az sokkal menőbb. De döntse el mindenki maga. Sajna ma már mindenkinek superstar van a lábán.
2/7 A kérdező kommentje:
Az nem annyira tetszik :/
2017. febr. 28. 15:56
3/7 anonim válasza:
Ha tetszik mit foglalkozol azzal, hogy más mit gondol.
Amúgy szerintem "ciki" sose lesz, nyilván sokan leszólják de azzal nem kell foglalkozni.
Nem mindenki divatból hordja, én közel 20 éve csak azt veszek, mert szeretem. Elhiheted, hogy közel 40 évesen nem menőzni akarok...
4/7 anonim válasza:
nem. tényleg nem. a new balance sem amúgy:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. febr. 28. 20:07
6/7 anonim válasza:
Menő, és az is marad mindig. Vannak örök klasszikusok, és egy-két szezonon át menő újabb cipők. A Superstar mindenképp az első kategóriába tartozik. Jöhet mindenféle Huarache és Roshe, de azok már sehol se lesznek, amikor a Superstar még mindig menő lesz!
7/7 anonim válasza:
Én is látom, most elég sok emberen, főleg tiniken ez van, de ettől függetlenül jó, strapabíró és ikonikus cipő. Ahogy írták, a többi divathullám modell évről évre jön s megy. :D
Nekem kimondottan kényelmes, mert kicsit szélesebb a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!