Nektek melyik ruha tetszik ezek közül a legjobban?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, ami csinos, fiatalos és olyan könnyed, tavaszias/nyárias, de nem túl elegáns. Ballagási ebédre szeretném felvenni. Ezek tetszenek, majd fel fogom őket próbálni és úgy könnyebb lesz eldöntenem, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2017. ápr. 4. 17:05
2/16 anonim válasza:
Első és a második a legszebb.
Az első elegánsabb, de szerintem egy ballagási ebédre pont jó.
3/16 anonim válasza:
En a harmadikat valasztanam. Bar nekem mind tul szuzlanyos.. es ezalatt nem azt ertem ,hogy kivagottnak kellene lennie..
4/16 anonim válasza:
Első.
Az én ízlésemnek is kislányosak, magamra mást választanék.
5/16 anonim válasza:
Nekem a 3. tetszik a legjobban. De ezeknél nagyon sokat számít majd hogy milyen lesz rajtad, szóval szerintem ha felpróbálod őket nem lesz olyan nagy a dilemma.
6/16 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy az első és a második azokat mindenképp próbáld fel :)
7/16 anonim válasza:
Harmadik, első és második a legjobb :D
8/16 anonim válasza:
Alkatfüggő. Ha jól állna, a másodikat választanám, de rajtam ezek közül egyedül az első lenne jó.
9/16 Sunshinedoll válasza:
Nem annyira az én ízlésvilágom egyik sem, de az első meg a harmadik tetszik leginkább már csak fazonra is-
10/16 anonim válasza:
Szerintem a 3. és a 4. szép nagyon, az első borzasztó, a második nem megfelelő az alkalomra, az utolsó meg kicsit hálóinges hatást kelt.
A 3. és 4. között meg az dönt, hogy milyen az alkatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!