Esküvőre ilyen vagy hasonló ruha? Linkelnétek olyat, ami nektek tetszik?
Nem baj, hogy ilyen kövekkel van díszítve?
Neten nézegetek ruhákat. Kép alapján nem tudom, hogy milyen lehet az anyaga. Le van írva minden ruhánál hogy milyen anyagból van, de nem tudom melyik hat gagyinak, melyik nem. A legtöbbnél az van, hogy vagy Poliészter a 90%-a vagy Viszkóz. Melyik a jó?
Ti honnan szoktatok rendelni, ha neten vesztek ruhát, mondanátok megbízható oldalakat?
Az ilyen ruhák borzasztóan közönségesek.
Nem is kell vagyont költened egy ilyen vacakra, mert általában kínai minőség, de eladják "exkluzív" névvel proliknak.
Menj be egy zaraba, h&mbe, pull&bearbe, vagy egyéb fast fashion boltba, és keress ott. Magassarkúval, szép, visszafogott kiegészítőkkel minden tehető alkalmivá.
Köszi a válaszokat.
1. válaszoló: köszi, szépeket linkeltél, de én vendég leszek a lagziban. Olyan ruhára gondoltam, amit vendégként fel lehetne venni.
2. válaszoló: neked is köszi, szerintem nem közönséges.. attól mert a képen a csajnak fel vannak nyomva a mellei..én nem a nyakamban hordom őket. ja és nem vagyok proli, attól, hogy tetszenek az ilyen ruhák.
Jelenleg nekem ez tettszik a legjobban:
Ne haragudj de szerintem is elég közönséges. Mind a kövek, mind a rövidsége mind a kivágása miatt. Nekem is idén lesz az esküvőm és nem repesnék ha valaki ilyenben állítana be :D (szerencsére ilyen felénk nem lesz)
Szerintem gondold át, bár te tudod az esküvő stílusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!