Lányok, nektek tetszik ha egy pasin fekete slimes ing van, sportosan viselve?
Úgy értem, hogy ujj visszatűrve könyékig majdnem, felül nem torkig begombolva és nem betűrve a nadrágba. Szóval nem az a nagyon elegáns fazon.
A nadrág pedig egy sötét színű szűkebb szárú nadrág a cipő pedig nem sport cipő hanem valami bőr típus Oxford cipő/Chelsea csizma.
Minőségibb darabokról lenne szó nem valami gagyi olcsóról.
Arról meg, hogy kinek áll jól engem a jobban kinézők közé sorolnak, a testalkatom is jó az ilyen ruhák hordásához (sportosan vékony, magas, a hajam is sötétebb színű)
Felénk miért nincsenek ilyen stílusú pasik?:(
Szerintem az ilyen ingek csak betűrve néznek ki jól, amúgy olyan suttyós hatást kelt bennem. Persze vannak ingek amik nem az elegáns fazonok közé tartoznak (pl a kockás, nem karcsúsított) azok meg betűrve néznek ki idiótán.
Féltem hogy a sportos alatt airmax és társai cipőt értettél, de megnyyugodtam hogy nem.
Ne feszüljön annyira az ing, mintha épp lepattanni készülnének a gombok, és természetesen betűrve. Úgy személy szerint nagyon is tetszene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!