Hogyan tudnám anyukám szűk látókörét megszüntetni?
Bocsi, de rákerestem... Azokon a képeken, ahol a lányoknak a frufrujában van 25 csatt, meg az orrukon egy barbies ragtapasz, hát hallod besírtam. :'D
Sajnos szerintem is nevetséges, még a felemás zoknit túlélném, de ez.... :D A halálfej ehhez képest már tök mainstream.
Ha neked tetszik,akkor oltozz igy...ha te igy erzed jol magad,es neked igy kerek a vilag,akkor anyukad is elfogja fogadni...nem fog neki tetszeni,mint ahogy sok mas embernek sem (de szerintem te ezzel nagyon jol tisztaban vagy) de el fogja fogadni... figyelj,en sirva fakadnek ha egy napig is igy kene kineznem,de ez nem azert van,mert szerintem gaz ha valaki felvalallja magat,a sajat furcsasagaival,hanem azert mert az abszalut nem en lennek... de ha te azt erzed belul,hogy te ugy vagy teljes hogy ezeket a biszbaszokat magadra aggatod,akkor hajra.de tenyleg. en mindig is tamogatom azokat az embereket,akik fel merik vallalni magukat.nyilvan rengeteg ember kirohog majd,de kit nem bantanak a birkak,akik kicsit masabbak mint ok?
lehet lepontozni,nem erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!