Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lábujj zsibbadását hogyan...

Lábujj zsibbadását hogyan lehet megszüntetni (magassarkú viselése miatt)?

Figyelt kérdés
nem szoktam ilyesmit viselni, de most egész nap ebben kellett táncolnom

2012. szept. 16. 14:46
 1/7 Adele Jonas ***** válasza:
Ha úgy gondolod hogy a magassarkú hordása miatt alakult ki nálad a lábujj zsibbadás, akkor sajnos orvoshoz kell fordulnod mert a probléma a gerincedben van. Moelőbb menj el a háziorvoshoz és kérj beutalót fizikoterápiára. Persze egy reumatológiai vizsgálatot követően. Ha halogatod, rosszabb lesz. Nem csak zsibbadni, görcsbe rándulnak a lábujjaid, majd a vádlid, és a járás is nehezedre fog esni. Remélem segítettem. :)
2012. szept. 16. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor is, ha nem mind, csak az egyik nagylábujjam utolsó perce?
2012. szept. 16. 17:48
 3/7 Adele Jonas ***** válasza:
Ha napokig zsibbad, igen.
2012. szept. 17. 12:31
 4/7 anonim válasza:
Most nekem is ugyanez a problémám, 4 napja tart, és ugyanígy csak a nagylábujjam :/ Neked megoldódott végül?
2012. szept. 26. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:

nem

15-e óta zsibbad, még nem sikerült eljutni a dokihoz de már rajta vagyok

2012. szept. 27. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:

ma voltam és azt mondta, hogy ideg zúzódás

sokáig fog gyógyulni

2012. okt. 3. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, tudom régi a poszt, de kellett valami gyógyszert/krémet szedni-kenni rá? Ugyanígy vagyok :( nagyon idegesítő.. masszírozgatlm
2021. aug. 16. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!