Baj, ha egy gimnazista lány szinte csak magassarkú cipőket hord?
Most februárban estem át egy nagyobb stílusváltáson, a tornacipőimet lecseréltem magassarkúra. Tudom bennük járni, nem csetlek-botlok és jól is állnak nekem.
Plusz nőiesebben is öltözködöm, több szoknyát hordok és ha egy sima skinny nadrágot veszek fel egyszerű pólóval és bőrdzsekivel, akkor is jól néz ki egy fekete magassarkú.
11.-es vagyok, gimnazista.
Na vegre! Kuka a tornacipoknek.
Ezekszerint egy ujabb NOT lathatunk az utcan.
En szemely szerint orulok a dontesednek mert sajnos nagyon keves elegans noies not latni az utcakon.
Sok sikert hozza!
10!'
Az acelbetes bakancs meg szexi egy non! Igaz?
Nem értem páran miért írták a nevetséges jelzőt. Nincs ebben semmi negatív. Sőt... Szerintem nagyon attraktív lesz egy lány megjelenése a magassarkú miatt. De ez nyilvánvaló evolúciós dolog.
"A magassarkú cipő hatalmasat dob mindenen, amire a pasik ösztönösen buknak. Magas sarkúban a comb látványra megnyúlik, hosszabbnak tűnik, a medence előre billen, ami kiemeli a feneket, a gerinc íve pedig megváltozik, így a mellek még látványosabbak lesznek. Ezekben a cipőkben ráadásul máshogy is jár a nő, kihúzza magát, kidomborítja a mellkasát, az izmai megfeszülnek, a ringó csípő pedig a fenékre irányítja da figyelmet."
Szóval nem értem, ha valakinek nem tetszik:D
Ne masokra hallgass, ha neked tetszik akkor hord:)
En is szivesen hordanek suliba is meg barhova.
De eleg sokat jovok-megyek igy tuti lerohadna benne a labam.:(
Amugy meg csinos tud lenni ha tenyleg jol vagy feloltozve hozza vagy bordzsekivel eleg vagany egy fekete magassarku:D
17/L
11!
Te sajnos még mindig itt tartasz.
Még mindig nem a cipőitől nő egy nő....
Mi közöd ahhoz hogy ki mit hord?
Amúgy egyáltalán nem baj, ha többnyire magassarkút hordasz. Csak van olyan amikor nem épp a legpraktikusabb viselet, de ezt majd úgy is kitapasztalod.
Viseld azt amihez csak kedved van.
18!
En kerek elnezest hogy van kulon velemenyem es szamomra az elegansan oltozott nok azok akiket noknek tartok es ugy tekintek rajuk, es hogy nem a ferfi acelbetetes bakancsot viselo tramplik akik szerinted szinten nok csak az oltozkodesukre igenytelenek jonnek be Nekem!
Egyeb pelda!
Sokan irjak hogy a skinny farmert viselo fiuk csak fiuk es nem ferfiak vagy rosszabb esetben melegek, akkor szerinted itt min van a hangsuly?
Egy ferfi ilyen nadragban is ferfi vagy beallsz a sertegetok koze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!