Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj, ha egy gimnazista lány...

Baj, ha egy gimnazista lány szinte csak magassarkú cipőket hord?

Figyelt kérdés

Most februárban estem át egy nagyobb stílusváltáson, a tornacipőimet lecseréltem magassarkúra. Tudom bennük járni, nem csetlek-botlok és jól is állnak nekem.

Plusz nőiesebben is öltözködöm, több szoknyát hordok és ha egy sima skinny nadrágot veszek fel egyszerű pólóval és bőrdzsekivel, akkor is jól néz ki egy fekete magassarkú.

11.-es vagyok, gimnazista.

2017. márc. 18. 22:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem hinném, hogy a mindennapos magassarkú viselete egészséges lenne, elvégre elég természetellenes pózban van a lábad minimum napi 8 órában.

Egyébként olyan értelemben nincs vele baj, hogy vétenél a közízlés ellen, ha csak nem extra magassarkúid vannak, amik kicsit sem egy 17 évesnek valóak. (sőt, szerintem azok senkinek sem:D)

Igaz, én meg nem tudom érteni, hogy lehet non-stop magassarkúban járni, bele is halnék, ha állandóan tipegni kéne, de lelked rajta, neked mi a kényelmes. Azt viszont továbbra is tartom, hogy biztosan nem egészséges.

2017. márc. 18. 22:06
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Legyenek napok amikor laposat veszel de amúgy nem.
2017. márc. 18. 22:06
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
Függ, hogy mekkora az a magasság, de egy 5-8 cm az még simán elmegy. Egy volt osztálytársnőm, aki 150 cm körül volt, így mindig 11-12 cm es cipőket hordott, ennek 15 éve. Azóta is hordja, de fokozta mert platformosokat hord. Ő így érzi jól magát és ez a lényeg.
2017. márc. 18. 22:08
 4/21 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ez csak feltűnösködes!

Amúgy ha szar a talaj a lábad is törheted plane ha falusi vasgy

2017. márc. 18. 22:16
 5/21 A kérdező kommentje:

8-11 cm a terjedelmük. De nem vagyok magas, a 163 centimmel inkább csak segít rajtam mind.:D

Nem nagyon szoktam sokat gyalogolni, mindenhova kocsival megyek általában, a suliban pedig van lift.

A bokám akkor is kitörhet, hogyha flip flop papucsban megbotlok a terasznál lévő lépcsőnkön... :D

2017. márc. 18. 22:23
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Tény, hogy nem a legegészségesebb, de ha bírja a lábad, akkor viseld egészséggel és büszkeséggel. :D Elvégre nagyon sok nő hord rendszeresen magassarkút, viszont még senki nem halt bele.
2017. márc. 18. 22:27
 7/21 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez a kérdês nem valós!!!!
2017. márc. 18. 22:31
 8/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne az?
2017. márc. 18. 22:34
 9/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 11.-es kamaszlánynak nem feltétlenül áll jól az ilyesmi. Nekem konkrétan röhejes. Alkalomra persze, ok, de iskolába...
2017. márc. 19. 08:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem baj, csak nevetséges
2017. márc. 19. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!