"Kezdőként" mennyire nehéz megtanulni járni egy ekkora sarkú cipőben? 16/L
Latom nem haltak ki az igazi nok! :) ennek orulok.
Eloszor csak a szobaba probalj menni aztan ha raerzel akkor tegyel meg benne hosszabb tavot is.
Így szemmértékre 1-2 centivel az én cipőm sarka kisebb. :)
Mentem benne amúgy a szobámban, és egész jól is megy, csak félek, ha kimegyek az utcára akkor elesek.
A platformosnak a talpa is magasított, tehát ténylegesen nem emeli a sarkadat olyan magasra, mint a sima tűsarkú. Járni szerintem nem könnyebb benne, de kevésbé merevedik meg a lábfejed az egész napos járkálásban.
Egy a fontos, amíg billeg benne a lábad, addig ne menj benne utcára. :D Borzasztóan néznek ki azok a csajok, akik szexi szerválok akarnak lenni a tizencentis tűsarokkal, aztán meg reszketnek mint egy bébizsiráf, mert két lépést nem tudnak megtenni...
Bátran menj ki benne az utcára, kisebb-nagyobb sétákra, és pár nap alatt belejössz! Ha csak szobában gyakorolsz, akkor utána egy hosszabb táv vagy egyenetlen talaj még okozhat gondokat. Odakint viszont ebből is felkészülhetsz.
Nem tudom, a te cipőd is platformos-e. (Vagyis vastagított-e elől a talpa.) Szerintem a platform nélküli elegánsabb, csinosabb, és jobban lehet benne érezni az egyensúlyt. Kezdésnek inkább olyat választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!