Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid nadrág alá cicanadrág?

Rövid nadrág alá cicanadrág?

Figyelt kérdés
Nem ciki? Nem néz ki hülyén? :$ Holnap azt szeretnék felvenni, de reggel még nagyon hideg van... hülyeén nézne ki ha cicanaadrággal venném fel? (farmer rövidgatya+fekete cica) Vagy ha azzal nem.. akkor mivel vehetném még fel? :$
2010. máj. 10. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem short- alá (bugyin kívül) felvéve bármi hülyén néz ki... akkor vegyél fel rövidnadrágot, ha már jó idő van :)

és inkább miniszoknya...

2010. máj. 10. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
harisnya?
2010. máj. 10. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább harisnyával venném.
2010. máj. 10. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet harisnya lesz a vége:) csak azt azért nemszeretem, mert beleizzad a lábam. de köszi ^^
2010. máj. 10. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon bénán nézne ki! Minek még ilyenkor qrvulni,vegyél inkább fel hosszúnadrágot!Azzal nem kell kinlódnod.
2010. máj. 10. 19:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon hülyén nézne ki.Inkább a harisnya.:)
2010. máj. 10. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem maga a cicanadrág is gáz, dehát ízlések és pofonok! Lehet, hogy neked meg más ízlése a gáz!

Hordd úgy, ahogy neked tetszik, ne aszerint, hogy mások mit tartanak jónak :)

2010. máj. 10. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

nem azzal van a baj,de mindenki rajtad fog röhögni h 17 fokban rövidgatya...akkor mit veszel fel nyáron,mert a cicanadrág hülyén néz ki,ott a harisnya,de gondolom a 20dennes,ami alig ér vmit a hideg ellen.hát figyelj te tudod,és gondolja vesemedence gyuszira pláne ha éjszaka is kint leszel!!én mamég halászt se vetem fel,nincsen ám még nyár és majd gyereket is szeretnék később..!

21L

2010. máj. 10. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Azért 17 fok nem fagy..........

Amúgy én pl. télen is szívesen veszek fel akár rövid szoknyát is vastag harisnyával, úgy még néha kevésbé is fázok. Nyugodtan vegyél rövidnacit, nem hiszem, h kinevetnének. Ha meg igen, le kell sz*rni

2010. máj. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!