Rövid nadrág alá cicanadrág?
szerintem short- alá (bugyin kívül) felvéve bármi hülyén néz ki... akkor vegyél fel rövidnadrágot, ha már jó idő van :)
és inkább miniszoknya...
Figyelj, szerintem maga a cicanadrág is gáz, dehát ízlések és pofonok! Lehet, hogy neked meg más ízlése a gáz!
Hordd úgy, ahogy neked tetszik, ne aszerint, hogy mások mit tartanak jónak :)
nem azzal van a baj,de mindenki rajtad fog röhögni h 17 fokban rövidgatya...akkor mit veszel fel nyáron,mert a cicanadrág hülyén néz ki,ott a harisnya,de gondolom a 20dennes,ami alig ér vmit a hideg ellen.hát figyelj te tudod,és gondolja vesemedence gyuszira pláne ha éjszaka is kint leszel!!én mamég halászt se vetem fel,nincsen ám még nyár és majd gyereket is szeretnék később..!
21L
Azért 17 fok nem fagy..........
Amúgy én pl. télen is szívesen veszek fel akár rövid szoknyát is vastag harisnyával, úgy még néha kevésbé is fázok. Nyugodtan vegyél rövidnacit, nem hiszem, h kinevetnének. Ha meg igen, le kell sz*rni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!