Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rövid (térdig érő) nadrág +...

Rövid (térdig érő) nadrág + cicanadrág? Hordják még így?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
most ez divat,bár szerintem csak tökéletes alakon mutat jól.sokan ezt nem így gondolják..:O-
2009. jún. 15. 08:57
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a cicanadrág csak miniszoknyával mutat jól, de persze ez csak az én véleményem. szerintem rövidnadrághoz egyáltalán nem illik...
2009. jún. 15. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Kreativitás és feltűnni vágyás kérdése. :P
2009. jún. 15. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem miniszoknyához sem illik. Elég bénán néz ki. Ráadásul sok lányt a háta mögött ki is röhögnek a fiúk emiatt :) Nadrággal meg eleve...
2009. jún. 15. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
96%
A cicanadrág kb. 3 éve jött be divatba (vagyis én azóta tudok róla), de még mindig használják. Én hordtam nadrággal is meg szoknyával is. Szerintem nem gáz egyáltalán. Persze nem illik minden szoknyához és nadrághoz, meg kell találni a hozzáillőt. Amúgy én még simán felhúznám nadrággal, ha kedvem tartja, nem érdekelne más véleménye (még szoktam is használni cicanadrágot, csak tunikákkal). Szóval szerintem nyugodtan felhúzhatod. Akinek eddig se tetszett annak most se fog.
2009. jún. 17. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!