A goth csajok bejönnek a pasiknak?
Figyelt kérdés
Szóval szép fűzők,csipkés ruhák,kesztyűk meg szoknyák. Vagy jobban tetszenek nekik akik együttespólóban járnak??? (ők szerintem kevésbé nőiesek).Jah és persze a szintén ebbe a stílusba tartozó pasikra gondoltam, nem discosokra, rapperekre stb.2008. okt. 11. 21:43
21/30 anonim válasza:
23/30 anonim válasza:
Be, az én stílusom is közel áll a gothic-hoz.
24/30 anonim válasza:
Szerintem lánynak eléggé tramplis egy sima fekete együtteses póló.
25/30 anonim válasza:
De nem (csak) attól lesz goth, hogy feketében van.
Szerintem nagyin izgik a goth csajok. :)
26/30 anonim válasza:
A goth csajok nagyon szexik, sokkal szexibbek mint azok akik együtteses pólókban járkálnak, már ők is jól néznek ki, de a goth viselet akkor is gyönyörű, és izgató
27/30 anonim válasza:
Nekem egy csaj akkor jön be, ha alapból tetszik. A ruha nem sokat befolyásol, csak a hiánya.... A gótok általában falfehér bőrűek, ami annyira nem szexi, de a ruháik szépek.
29/30 anonim válasza:
Szia igen bejönnek a pasiknak a gothos ruha sokkal nőieseb mint a poló de nem kell minden nap úgy kinézni mint egy kis hercegnő:D
30/30 anonim válasza:
Én eleve szeretem az összes tipusú rockot, de egyszer láttam sajnos egy nagyon szép góth csajt.... Hát mit ne mondjak. Kár hogy nem ismertem meg :/ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!