Miért van, hogy a divatőrült csajok jobban bejönnek a pasiknak az életben (úgy vettem észre), de az interneten és ELMÉLETBEN pedig inkább a belső számít?
szia:)
nem tudom miért van ez...de talán azért, mert ha pl. egy fiú a neten ismer meg egy lányt, elkezdenek msn-en beszélgetni és egyre jobban megismerik egymást, akkor a fiú a lányt nem a külseje miatt szereti meg, hanem a belső értékei miatt, a személyisége miatt:)
a való életben pedig ugye a feltűnő lányokat nézik meg a pasik:)
de ez sem jó, mert akkor csak a külső számít...szóval szerintem sokkal jobb, ha valaki a belső értékei miatt szereti meg a másikat, és nem azért mert a legújabb divat szerint öltözködik, ezekből alakulhat ki egy komoly kapcsolat:)
jó persze, nem azt mondom h nem számít egyáltalán a külső és h ki hogy öltözik, de egy normális, rendes pasinak komoly kapcsolatra nem a divatörültek kellenek, hanem az (persze azért jól öltözött, de ez nem azt jelenti h örülten divatos) egyszerűbb lányok:)
Miért te mit hordasz?
Amúgy hülyeség. Volt barátnőm aki a turkálóból szedte össze a ruháit, nem szorult rá, de mániásan vásárolt, szerintem még egy lisztes zsákban is jól nézett ki, mások szerint is. :D
Egy buliban számít a ruha, hogy kicsi ki legyél csípve, de a hétköznapokban a konszolidált öltözékű lányokat is észreveszik a pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!