A goth csajok bejönnek a pasiknak?
A mi szubkultúránk többek között arról szól, hogy dobjuk a kukába a külsőségeket... A saját tapasztalatom átlagos kinézetű, adottságú lányként, hogy a rocker srácok együtteses pólóban és gót ruhákban is megbámulnak. Ha látják, hogy fajtabeli vagy, onnantól már majdnem mindegy. :)
Ennek ellenére azt gondolom, meg kell találni a középutat: szerintem nagyon szép tud lenni egy fűző farmerral is, nem kell minden nap vámpírhercegnőnek öltözni.
Ez a pasik ízlésétől is függ, az én barátnőm is gothos és imádom!
Van akinek nem jönnek be különösebben ,de szerintem ez egyénfüggő.
2008-10-17 14:29
Maguknak tollászkodnak, nem a többieknek. A fantáziájuk, a vágyaik és a gondolkodásmódjuk miatt néha szükséges, hogy gyönyörű ruhákat vehessenek fel, hogy valóban "vámpírhercegnőnek" érezhessék magukat. És szerintem ez szép dolog. :) Szeretem őket nézni, ha csinosak. De ha némelyik kötözött sonka is, akkor is szívesen végigpásztázik a szemem a ruhájukon.
Hát ebben a silusban vagyok és én nekem ezek a füzős csipkés cuccok BAROMIRA BEJÖNNEK:)
Bárcsak olyan barátnőm lehetne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!