Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Na ne, most komolyan ez a...

Na ne, most komolyan ez a b#zis öltözet a legújabb divat?

Figyelt kérdés

El vagyok képedve, egyre több fiatal srácon látni télen cicanadrághoz hasonló, feszülős vékony plüssnadrágot, és hozzá olyan kabátot, amelynek alsó széle is formailag a női kabátokra emlékeztet, legalábbis 2-3 éve még csak a lányok hordtak ilyet!

Relatíve fiatal vagyok (29/F), és mindig haladok a korral, divattal, de tutira soha nem öltözködnék így, még ha néhány évvel fiatalabb lennék, akkor se!

Elnézést kérek, ha valakit ez érzékenyen érint, nem szeretnék senkit se megbántani, de ez az őszinte véleményem, hogy kész röhely!

2017. febr. 27. 22:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
20%

20!

Na latod! Ha csak talalgatsz akkor miert beszelsz sertoen hulyesegeket?

Egy ilyen farmer is puha anyagbol van es nyulik tehat nem kenyelmetlenebb egy szuk boxernel!

Es nem divatbol hordjak paran hanem azert mert mondjuk jo a laba ,feneke es minek rejtegesse, ill. Kenyelmes viselet es telen nem kuszik fel a hideg a labadszaran.

Egyebkent ti csajok szerinted jol neztek ki a ferfi acelbetetes bakancsba??

Mi a funkcioja mondjuk az utcan ha nem munkavedelemre hasznaljatok?

Mint egy kelj fel Jancsi olyan a latvany , hanyatt lokod es ujra vissza all...

2017. márc. 1. 18:15
 22/30 anonim ***** válasza:

#20 Szerintem vagy egy réteg, aki oda vissza kineveti a másikat, mert a nők jó része is nevetségesen tud kinézni, míg a fiúk, pasik esetében max igénytelen, vagy

divatmajom. a fiataloknál amúgy sem a kifinomult öltözék a jellemző, inkább a laza, vagány stílus van és egymás majmolása, fiúk, lányoknál is.

2017. márc. 1. 19:11
 23/30 anonim válasza:
82%
A kérdés önmagában sértő, és figyelemfelkeltő. Tisztáznám, hogy a "b*zik" nem öltöznek "b*zisan". Hogyha pedig a tini fiúk öltözködése a legnagyobb problémád 29évesen... 2féle tizenéves fiú van manapság(ezzel a ketővel találkoztam eddig pedig azért találkozok egy párral) 1. Egésznap a gép előtt ül 2. Folyamatosan valamilyen szórakozóhelyen van a haverokkal. Ebből kiindulva szerinted hogy áll rajtuk egy számodra férfias férfi ruha? Ezt nevezik divatnak ennyi szerintem kár ezen ennyit lovagolni. Sokkal nagyobb gondok vannak amiket senki nem vesz észre... Mind1
2017. márc. 1. 22:09
 24/30 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem olvastál figyelmesen végig. Ha valakinek jól áll, ne rejtegesse, hidd el én is legeltetni fogom a szememet rajta! :D Csak tényleg ritka. Megsérteni nem állt szándékomban senkit sem, nyilván mindenkinek más az adottsága, de akkor azt kell hangsúlyozni és ezért értek egyet a kérdezővel is, mert nem értem, hogy egy vékony férfi vádlira minek kell felhívni a figyelmet, mikor az csöppet sem férfias. De majd ki megy ez is a divatból egyszer. :) Hogy a nők miért öltöznek pasisan? Nem tudom, engem nem érint! :D :D

2017. márc. 1. 22:44
 25/30 anonim ***** válasza:
44%

24!

Tehat Te csak a ferfiakat Bhasszogatod, a nok ferfiruha viselese nem erint!

Milyen erdekes....

Az gondolom tok termeszetes de egy ferfi ne maganak hanem a magadfajta idegenek elvarasainak feleljen meg!

2017. márc. 2. 10:57
 26/30 anonim ***** válasza:
Erősen kötekedésszagot érzek vagy felfogásbeli probléma áll fenn? :D Nem, nem érint, ugyanis nem öltözködöm pasisan. :) Nekem meg ugyan nem kell megfelelni, pont azért mert idegen vagyok, én csak a véleményem írtam le, ill. a kérdezőnek válaszoltam (ez az oldal lényege), véleményem meg pont annyira lehet, mint neked, az hogy eltér szép és jó, ettől olyan sokszínű ez a világ. :)
2017. márc. 2. 21:30
 27/30 A kérdező kommentje:

A neten nem tudtam hogyan keressem, és most tavasszal pedig már nem igazán látni, most mégis sikerült csinálnom egy képet, konkrétan ilyenre gondolok:

[link]

2017. ápr. 7. 16:06
 28/30 anonim ***** válasza:
24%

Ezen a képen nem látszik, hogy milyen a fenekén, a derekán, pedig az a lényeg. Mert sajnos, ahogy látom, olyan fiúk szívesebben hordanak erősen teshez símuló nadrágot, akiknek vagy a csípőjük széles vagy a fenekük nagy. Talán sokat ülnek, nem tudom.

Nyugodtan meg lehet mondani nekik, hogy nagyon előnytelen, ahogy kinéznek, és tényleg férfiatlan. Mint persze sok minden más, amit manapság a férfiak is elkezdtek csinálni. Még eljön az idő, amikor a férfiak fognak szemet festeni, körmöt lakkozni, és tűsarkú cipőben járni. Hajrá, római birodalom vége!

Persze annyiban jó, hogy könnyebb szétválasztani a szemtől az ocsut.

2017. ápr. 7. 17:39
 29/30 anonim ***** válasza:

28!

Tudod a noket probaljuk utolerni!

Ok mar reg elferfiasodtak, lasd. Nadrag,ferfi acelbetetes bakancs, nyaron ferfi pilota napszemcsi,panama vagy Al Capone kalap es meg sorolhatnam,tehat azt mar megertuk,hogy a nok ferfinek oltoznek es mivel egyenjogusag van igy muszaj felzarkozni!

2017. ápr. 7. 18:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Ezen semmi bzis nincs bocs. Te is csak 1 vagy a legtöbb bzizós buta közül! Mert ha popsira tapadós leggingsben járnának, akkor megérteném, hogy bzis, de ez a szerelés nem az.

Van olyan stílus ami fekete rövidnadrághoz fekete leggingset hordanak, fekete kosaras pólóval, fullcapel, akkor az is bzis, mert leggings is hozzátartozik?

És igen, a nők szabadon öltözhetnek, de a fiúk ne, mert egyből bzis!

2017. ápr. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!