Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Na ne, most komolyan ez a...

Na ne, most komolyan ez a b#zis öltözet a legújabb divat?

Figyelt kérdés

El vagyok képedve, egyre több fiatal srácon látni télen cicanadrághoz hasonló, feszülős vékony plüssnadrágot, és hozzá olyan kabátot, amelynek alsó széle is formailag a női kabátokra emlékeztet, legalábbis 2-3 éve még csak a lányok hordtak ilyet!

Relatíve fiatal vagyok (29/F), és mindig haladok a korral, divattal, de tutira soha nem öltözködnék így, még ha néhány évvel fiatalabb lennék, akkor se!

Elnézést kérek, ha valakit ez érzékenyen érint, nem szeretnék senkit se megbántani, de ez az őszinte véleményem, hogy kész röhely!

2017. febr. 27. 22:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
54%
röhej; bocs
2017. febr. 27. 23:10
 2/30 anonim ***** válasza:
Pontosan mire gondolsz? Linkelj kepeket
2017. febr. 28. 00:32
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Pedig a tinisrácok nagy része sokkal igényesebb öltözködésügyileg, mint a korosztályod.
2017. febr. 28. 00:33
 4/30 anonim ***** válasza:
41%

A divatot azok követik, akik agyilag befolyásolhatóak és birka módjára követnek valami sz..rt, amit állítólag valaki kitalált, hogy a többséget összemossa és ne legyenek egyének és ne legyen egyediség!

Ha nem vetted volna már rég észre, az elmúlt kb 5 év férfiaknak szóló divatja csak arról szólt, hogy hogyan legyenek még jobban b..zisak: feszülős farmer, bokavillantás, most már a szakadt farmer is, ecset haj...stb.

2017. febr. 28. 05:49
 5/30 anonim ***** válasza:
65%

Az a ciki inkább, hogy bzisnak tartod ezeket. Azért mert szűkebb egy ruha, nadrág, még nem nőies. Főleg manapság, amikor a szűk nadrágok a divatok.

Csak azok bziznak, akik intelligencia és iskolázottságban elmaradott.

2017. febr. 28. 09:02
 6/30 anonim ***** válasza:
50%
Az a röheJ, hogy 30 évesen ezen pörögsz.
2017. febr. 28. 10:37
 7/30 anonim ***** válasza:
30%

Na!

Megint a fiuknal tartunk!

Kerdezo! A lanyok langyos oltozkodese nem szur szemet??

Ferfi acelbetetes bakancs szinten ferfi ruhakkal?

Egy ferfinek nem jar a kenyelem csak a noknek szerinted?

Miert kell egy ferfinek mindeg ferfiasan oltozkodni ha nem erzi ugy magat kenyelmesen?

Mert ez nem meleges egy lanyon! Igaz? :

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..

2017. febr. 28. 10:44
 8/30 anonim ***** válasza:
2017. febr. 28. 11:30
 9/30 anonim ***** válasza:
15%
#3 szerintem te is ku**a nagyot tévedsz! :D
2017. febr. 28. 11:32
 10/30 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom pontosan mire gondolsz. Esetleg linkelhetnél.

Párom is 29 éves és egyik nap voltunk vásárolgatni neki új ruhákat. Szerettem volna neki egy sima hosszú ujjú felsőt, de csak olyan volt, ami hátul a térdéig hosszított vagy ami mélyen dekoltált V kivágású volt.

Nadrágból nekem tetszik rajta a kicsit szűkebb, mert szép feneke és lábai vannak, de a legtöbb nem jó rá, mert teljesen ráfeszül a farkára. (bocsánat, de tényleg.)

És egyszerűen nem értem, hogy a többi srácnak hogy fér el benne ott a cucc. Amúgy nem kövér, a feneke sem nagy, szóval nem tudom még arra se fogni, hogy biztos vékonyabbakra lett tervezve, mert mindenhol máshol stimmel a méret. :D

De valószínűleg nem jó boltban voltunk, tehát nem az a célcsoportja mondjuk a NewYorkernek már, hanem a fiatalabbak.

Egyébként manapság elég vegyes a divat. Szóval sok irányzat van egymás mellett, amiből kedvedre válogathatsz.

Ha nem tetszik a férfi cicanaci, akkor nem kell felvenned, maradhatsz a farmernél, mert az is divatos.

2017. febr. 28. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!