Na ne, most komolyan ez a b#zis öltözet a legújabb divat?
El vagyok képedve, egyre több fiatal srácon látni télen cicanadrághoz hasonló, feszülős vékony plüssnadrágot, és hozzá olyan kabátot, amelynek alsó széle is formailag a női kabátokra emlékeztet, legalábbis 2-3 éve még csak a lányok hordtak ilyet!
Relatíve fiatal vagyok (29/F), és mindig haladok a korral, divattal, de tutira soha nem öltözködnék így, még ha néhány évvel fiatalabb lennék, akkor se!
Elnézést kérek, ha valakit ez érzékenyen érint, nem szeretnék senkit se megbántani, de ez az őszinte véleményem, hogy kész röhely!
10!
Elarulom hogy elfer a cucc mert ha jo minosegu nadragot valasztasz az nyulik es kenyelmes mert tart.
Egyebkent erdekes hogy a szukszaru boxereknel ezen senki sem filozik...
Hát egy fiú a vékony bokájával, meg vékonyka alsó lábszárával nem férfias, az biztos. A nagykabátban úgy néznek ki a csirkelábaikkal tényleg, mint egy nagyra nőtt csirke.
Azt mondják minden divaton röhögnek 10 év után. Ez viszont az első olyan 100 év alatt, amin nem csak 10 év után fognak, hanem már most is.
15. csirkelábúak szerinted nem férfiasak, akkor nézd már meg pl a forma 1 pilótákat! Ha már ennyire lenéző vagy és szállj magadba.
Még jó, hogy nem a magad fajtáknak kell megfelelni és a ti ízlésetek szerint öltözni.
A nagykabát+vékony láb valóban kicsit vicces, de ez a nőknél is így van, amikor vékonyka harisnyás lábbal,
téli kabátban van.
Amúgy meg akit zavar más öltözéke, nézze a telefonját inkább.
17!
Es mi a helyzet a szukszaru boxerrel?
Ha mar itt tartunk! Abban kenyelmesen elfer egy igazi ferfi kozeppen?
Vagy az rendben van mert csak a szuk gatyak amik nyulosak es ezert kenyelmesek , azokkal van baj?
Nem tudom, én csaj vagyok és csak tippelgetek! :D Ti tudjátok. De egy pamut (boxer) anyag józan paraszti ésszel még mindig komfortosabb, mint egy -szűkszárú- farmer. Mellesleg tényleg 100-ból 1 pasinak állnak jól ezek a cuccok és elhihetitek, hogy ez nem csak az én véleményem. Sajnos a többségnek vagy nincs önkritikája vagy csak beakar állni a sorba, de max. csak jól kiröhögteti magát, mert azért tudni is kéne azononosulni vele, nem csak jól van mától ecset hajam lesz és veszek a Pull and bearben egy szűkszárút, mert most éppen az a trendi. Akinek nem inge, ne vegye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!