Kisebb mellre melltartó igen vagy nem? Miért?
Mondom a sztoryt:
Nincs nagy mellem, 75B-s vagyok és egy ideig azért szerettem a melltartót mert mégiscsak nagyobbnak tűnik benne a cicim mint amekkora valójában. Szóval adott egy önbizalmat.
De már elfogadtam a méretem sőt meg is szerettem. És a melltartó pedig egy jobban zavar. Vannak most a mindenféle merevítő nélküliek, azokat még szeretem de sok funkciója nincs igazából.
Szóval ciki-e az, ha egy kismellú lány nem hord melltartot? A bimbót leragasztanám, nehogy kibökje a pólóm:D de őszintén mit gondoltok erről? Ez már egy olyan méret amire már kell melltartó vagy nem?
Nyáron, béleletlen póló alá szerintem illik (ha nem melltartót, akkor trikót vagy topot). Munkahelyre biztosan.
Télen nem feltétlenül muszáj.
Én általában a merevítő nélkülieket hordom, 75A-s a méretem. Ha egyszer leszoksz a merevítős, tömött melltartókról, nehéz visszaállni rájuk, annyira kényelmetlenek! Én még a pici cicijeimnél sem szeretem, ha mozognak, úgyhogy ezért szeretm őket egy kicsit leszorítani.
Munkahelyre, suliba viszont hordok klasszikusat is, ha nincs rajtam pulcsi.
25N
a "B" nem kicsi, szóval alap a melltartó.
"A bimbót leragasztanám, nehogy kibökje a pólóm..." jaj istenem.
Lehet kicsi a B-s mell, ha kosárméretben (alsó merevítő drót szempontjából) B-s, tehát egy A-s kicsi rá, de nem tölti ki "felfelé" a B-s kosár térfogatát. Tehát inkább hegyes mell.
Nekem is 75B-s melltartó kell, de pont mivel nem töltöm ki azt, csak max félig, ezért szerintem kis mellem van. Ha nem veszek fel melltartót, akkor hegyesen elállnak, és nem szeretem úgy őket, mert nem szép gömbölyűek, hanem csúnya hegyesek :( 23 évesen azért nem annyira örülök annak, hogy 15 évesekre jellemző fejlettségen van a mellem, és én azért hordok melltartót, hogy kerekebbnek tűnjön, azt már leszarom, hogy nagyobbnak tűnik-e vagy sem. Csak ne legyen hegyes, mert az állati feltűnő és fura egy érett nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!