Mi a különbség a tezenis, triumph, Newyorkeres vagy a piaci melltartó között, az áron kívül?
-New yorkeres: a legtöbb ízléstelen, műszálasok, nagyjából tartós
- tenzenises: szépek, olcsók
-triumf: nem találok magamra valót. Egy szál semmi anyag. Szerintem ez csak nagyobb mellre jó. Az A-s méretű mellemnek semmi alátámasztást nem ad, inkább csak lenyom. Amiket láttam az letisztult, inkább már unalmas volt.
-piacos: gagyi. Butaság költeni rá. Kényelmetlen. Legtöbbször rossz alakot kölcsönöz.
Triumph azegyik legjobb márka bár nekem olyan hülye méretezésem van hogy egy olyan melltartó se volt ami jó lett volna rám :(
New Yorkerben a legtöbb melltartó tényleg ronda, egy volt amit vettem mert megtetszett de kb fél év után kijött belőle a merevítő, kár érte.
A piaci meg nagyon lutri. Alapból egy kalap.....*khm* viszont van egy olyanom ami minimális töméssel olyan szép dekoltázst csinál hogy szinte csak azt hordom, 1-1 jót néha lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!