Én értem ,hogy divat de miért nem lehet egy kicsit egyei lenni ? Kimegyek az utcara is mindenhol fekete ruhás tinik. Miért? Én a grunge stílushoz sorolnám magam persze én is hordok feketét meg bandás polókat ,de csak olyant amit ismerek és hallgatok is ,és nem nem egy tizenéves pózer vagyok aki ugy akarnak kinézni mint tumblr-ön a csajok , elsősorba a zene számit és csak aztán a stílus amit képvisel .A lényeg az, hogy nem értem mit akar ez a sok fekete jelenti ,gyászolnak, vagy mi ?Max az elvesztett szüzességüket ebben a korban ,nem értem. Nem bántásnak szántam ,az értelmes válaszokat előre is köszönöm. 16/l
2017. febr. 26. 22:42
1/8 A kérdező kommentje:
Pólókat*
2017. febr. 26. 22:43
2/8 anonim válasza:
Nem csak tinik hordják. Mostanában divatba jöttek a sötétebb színek. Én is szeretek sötét színekbe járni mert elegánsabbnak érzem magam meg a feketét könnyebb hordani szerintem. A bandás pólókról meg annyit hogy mindenkinek szíve joga azt hordani amit szeretne. És ne hidd hogy akkora egyéniség vagy főleg ezzel a tipikus tini lázadással. Divat ellen mindenáron lázadónak lenni ugyanolyan rossz mint majmolni. Ne haragudj ha kicsit nyers voltam.
2017. febr. 26. 23:48
3/8 anonim válasza:
A grunge most a legnagyobb divat, szóóóval... :D
2017. febr. 26. 23:59
4/8 anonim válasza:
Én nem is látok fekete ruhás tiniket. Persze így télen szinte mindenki fekete kabátot hord, de ez az idősebbekre méginkább igaz.
2017. febr. 27. 10:45
5/8 anonim válasza:
A fekete egy elegáns szín, megfelelően kombinálva szinte mindenkinek jól áll. Nem attól leszel eredeti, hogy "grunge stílusod" van. Egyedi attól leszel, ha valamiben kiemelkedő tehetséged van és ki is használod azt.
2017. febr. 27. 13:50
6/8 anonim válasza:
A fekete egy abszolút alap szín, nem olyan, mint a most divatos zöld kabátok vagy bomber dzsekik.
Tudom, rengeteg pózer grunge, hippi, rocker, meleg van a világban, akik csak az váltakozó trendek között ingadoznak, közben pedig lehet, semmit nem tudnak a témáról.
Én is sokkal elegánsabban érzem magam, ha az öltözékem én van egy kevés fekete.
Bár teljesen feketébe soha nem öltöznék. Abban mindenki hullának nézne.
2017. febr. 27. 15:28
7/8 anonim válasza:
Alapszín.
Amúgy anyámék korában is volt "fekete korszak" szóval semmi új, nameg attól hogy fekete még lehet egyedi, pl megnézném hogy az én ruháimra azt mondod hogy tucat (jó nyilván vannak, főleg alapdarabok de azért kéremszépen hát na.. :D ) csak mert feketék (valahol goth és rocker között vagyok, olyan is-is) mondjuk attól én is falnak megyek mikor vesznek egy banda pólót aztán ha megkérdezed mi a kedvenc számuk "jaaaj én nem hallgatom csak tetszett a póló". Jó ha csak pár szám tetszik de az nagyon az más tészta de legalább egy albumnyit szenvedjen már végig az ember :D
2017. febr. 27. 22:16
8/8 anonim válasza:
Mert nem kell semmit semmihez párosítani. És nem kell azon aggódni hogy illenek e egymáshoz a színek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!