Tizenéves lányoktól kérdezném, mindig sikerül megfelelő melltartót vennetek, vagy volt olyan, hogy rosszatvettetek? Ernő vagyok 17éves
#1 vagy csak kíváncsi xD
Volt, hogy kicsit rövid volt benne a drót :D
Amúgy általában sikerül, bár örülök, ha van olyan, ami nem sportmelltartó -.- (hát na, akinek 16 évesen is alig van melle :'D)
Nem vagyok az. Van farkam müködik ahogy kell.
Még csajjal közelebbről nem találkozott,
de legyen ez az én dolgom.
Miért beszélsz magadról néha E/3-ban? :o
Meg nem hiszem, hogy ez közelebb visz a lányokhoz... Mondd, hogy nem akarod elképzelni vagy valami és azért van a kérdés, mert akkor mindjárt elszégyellem magam, hogy válaszoltam -.-
Ezt imádom, amikor csapkodja ki a biztosítékot
a sok magas IQ
Szia Ernő! A kérdésedre válaszolva:
Adott egy lány.Nevezzük el Gizinek.Tegyük fel hogy Gizi 18 éves és 75B a mellmérete. Nyilván Gizi csak 75B méretű melltartókat vásárol.Néha előfordul,hogy elvan méretezve pár melltartó,vagy Gizi éppen fogyott/hízott így a mellmérete is változik.Gizi ilyenkor mit csinál?Vesz egy mérettel kissebbet és egy mérettel nagyobbat ha annyira drasztikusan változna a testtömege. Gizi okos lány. Gizi örül,hogy elmeséltem a történetét nektek.
Felvilágosítás a melltartó vásárlásáról tizenéves fiúknak:
- a lányok általában tudják, hogy mi a méretük, ezért olyat vesznek
- vásárlás előtt felpróbálják, így ha mégsem jó, nem kényelmes, akkor nem veszik meg, mert senki sem vesz direkt rosszat
- ha jó is, kényelmes is, tetszik is, akkor megveszik
- ha idővel mégis kényelmetlenné válik a kérdéses ruhadarab, akkor sem szakad le az ég, vesznek egy másikat
- ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy lányok, mindig sikerül megfelelő pólót vennetek? hát hogy a francba ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!