Tizenéves lányok hol szoktatok ruhát vásárloni?
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit melegebb ruhákat vásárolni de nem tudom hol lenne érdemes.2016. okt. 6. 14:05
1/6 anonim válasza:
19 évesen ugye még pont beleférek? :D
Én általában a New Yorker-ben vagy a H&M-ben veszek, egyrészt mert mindkettő van a közeli plázában, másrészt szerintem jobb minőségűek, mint a kínai (ahová szintén szoktam néha járni). Inkább veszek kevesebbet, de az tartson tovább, minthogy pár hónap után tönkremenjenek a cuccaim.
2/6 anonim válasza:
Takko, NewYorker, C&A, H&M, Lidl, Sheys, Tesco néha Orsay
3/6 anonim válasza:
Most épp az H&M és az Orsay a kedvencem. Szokott változni, de most ez a két üzlet, ahol általában találok olyan, ami tetszik, és az ára sem horror.
Régebben volt Promod-os időszakom, de ott már egy ideje nem tetszenek a ruhák.
4/6 anonim válasza:
Orsay, H&M, C&A, Bershka, Stradivarius, Terranova. Én ezeket nagyon szeretem, jó áron vannak elég jó minőségű, szép, divatos dolgok.
6/6 anonim válasza:
Nekem az Orsay a kedvencem, de vannak ruháim a C&A, H&M, New Yorker, Tally Weil üzletekből is illetve szerintem a Lidl-ben meg a Tesco-ban (F&F) is szoktak jó cuccok lenni, onnan is van egy-két ruhám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!