Szerintetek nem béna vagy öreges egy ilyen kabát egy tizenéves lánynak?
Van egy ehhez hasonló kabátom, de nem merem felvenni. Viszont már kezdek fázni a dzsekimben. Szerintem jól áll meg szerintem szép maga a kabát, csak kicsit furcsa vagy nem is tudom hogyan mondjam...
Annyi a különbség, hogy 3x2 gomb van rajta egymás alatt (a képen a két legfelső gomb az enyémen nincsen, hanem rendesen sorban egymás alatt vannak) illetve valamivel sötétebb. Valamint a képen nem látszik, de kb. térdig vagy kicsivel felé ér.
szerintem nincs ezzel semmi probléma :)
nekem is van egy hasonló szövetkabátom, de az fekete és csak alkalmi viseletként hordom :) 18/L
egyébként hány éves vagy?
Miért lenne öreges?? Nekem tetszik wz a szövetkabát.. :)
Nekem is van ilyenem, csak szürkében. :) 15/L
Köszönöm szépen!
Nem egészen úgy nézek ki mint Emma, jó lenne:), de szerintem jól áll a kabát. Nekem tetszik és tényleg mások is hordanak ilyesmiket, de azért mégis olyan furcsa, talán azért mert ilyen hosszú. Sokan inkább ilyen bőrhatású dzsekiket hordanak mert, most még nincs olyan hideg. Nekem is tetszenek, de magamon valahogy nem tudom elképzelni. Inkább olyan finomabban öltözök vagy nem tudom, nem hordok sportos ruhákat, de azon aggódtam még, hogy nem túl komoly vagy nem túl unalmas ennyi idősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!