Lányok, ti nektek milyen a sajátos stílusotok?
Nekem a lázább paszoss naci,sportcipő stb....
A válaszokat köszi!;)
A jelenlegi borzalmas divatot messzirő kerülöm, és sokat inspirálódom, a 70es, 80as évekből.
Szeretem a laza, érdekes, vagány dolgokat.
Fekete.... csak fekete :D Najó meg van egy piros kabátom.
Azon belül változik, van hogy csipkés meg fűzős ruhákat hordok fodros szoknyával meg van hogy láncos-biztosítótűs gatyát szóval azért van egy skála :D
Cicanadrág az alap (fekete), és ahhoz különböző elvont mintájú hosszított felsők (ami zömmel kék, szürke, fekete a tlszínárnyalatokból áll).
Hozzá télre csizma vagy bakancs (ami vízhatlan).
Nyáron szoknya (A vonalú, "rakott", lenge) felsővel, vagy ruha - kényelmes, és szandál.
Ha kirándulunk, akkor kényelmes sort-felső és túracipő.
Igazából a párom szereti, ahogy öltözködök, csinosan, mégis lezseren. Nem szeretem a passzos, túl kirívó ruhákat.
Színekben a szürke, zöld, kék, krém különböző árnyalatai a befutók, de körömlakkban meg a sötétbordó-vagy lilásrózsaszín a kedvencem.
Nem tudom, mennyire saját, általában azt hordok, ami nekem tetszik, de szeretek lépést tartani az aktuális divattal is, és pár cuccot beszerezni és azokat beleépíteni a már meglévő ruhatáramba. Én amúgy tipikus farmer-pólós csaj vagyok, hétköznap szeretek kényelmes lenni, nem hordok színeket, meg mindenféle mintákat, fodrokat, csillámokat, elég basic fazonú cuccaim vannak.
Ha elmegyek vacsorázni, bulizni, akkor mondjuk szeretek csinosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!