Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az normális ha a...

Szerintetek az normális ha a fiam harisnyát hord?

Figyelt kérdés
Vett magának vastag fekete nylon anyagú harisnyát és a nadrág alatt hordja. Más anyuka mit szólna ?
2017. febr. 18. 16:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt irtad "senki sem mondta, hogy baj ha harisnyat hord"

Ok!

De miert Nekem cimezted a levelet??

En leakartam beszelni rola?

A kerdezo akadt fent a ruhadarabon!

Es megegyszer leirom! A kerdezonek fogalmaztam igy nem a hozzaszoloknak!

Remelem arebb toljuk a biciklit ....

2017. febr. 21. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Alapjában a nylonharisnyanadrág nem nagy vmi, ami átlagos, alap darab.

Ha jónak találja, abban nincs semmi gond, sokan hordják hideg ellen, nem zavaró benne lenni, ha jó méretű, könnyű anyagú és azért véd a hideg ellen, főleg a 40den és vastagabbak.

Mondjuk az más, aki olyan mint én, hogy zokni helyett is jobban szeretek egy 40 denes nylonharisnyát hordani, mert ezt kedvelem, a normál zoknik helyett.

Elvégre csak 1 kiegészítő ruhanemű, de pl rövidnadrággal cikinek tartják, pedig aki szereti hordani, mint én is, annak tavasszal-ősszel is alap dolog, hogy felveszi. De nem igazán divat így, mert a legtöbb fiú csak télen hordja, kivéve néhány magamfajtát, aki jó időben is kedveli.

2017. febr. 25. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!