Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az normális ha a...

Szerintetek az normális ha a fiam harisnyát hord?

Figyelt kérdés
Vett magának vastag fekete nylon anyagú harisnyát és a nadrág alatt hordja. Más anyuka mit szólna ?
2017. febr. 18. 16:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha fázik akkor hordja csak. Mondjuk az aláöltöző nadrág az egy pöppet férfiasabb, ha ez a harisnyával a bajod.
2017. febr. 18. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs vele, gondolom azért hordja mert tél van és fázik. Most inkább már ez minthogy felfázzon. Ez ugyanúgy alsónemű mint egy jégeralsó csak van aki nem szereti hogy az kevésbé passzentos és össze-vissza gyűrődik.
2017. febr. 18. 16:47
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Én már olyat is láttam, hogy harisnya térdig érő rövidnadrággal. Na annak értelme ?
2017. febr. 18. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Télen normális, jó időben már nem annyira.

Ha egy fiú sokat mászkál kinn a mínuszokban, és nem öt percre van a buszmegálló, hanem öt km-re az állomás, akkor természetesen ugyanúgy vesz fel dupla réteget, mint bárki más, fiúk közt sincs vele egyedül, annyi a különbség, hogy a lányok ezzel kérkedhetnek, a fiúknak meg hallgatni kell róla a berögzült idióta társadalmi konvenciók miatt. A lényeg az, hogy nem mutogatja másoknak, hogy mi a van alatta, és akkor amiről nem tudnak, az nincs. (Ha most az lenne az aggodalom oka, hogy tornaóra előtt az öltözőben meglátják: hát le lehet tolni egyszerre a kettőt úgy, mintha valami belső bélés lenne.)

Mégis mit vennének alá a maiak a szűk farmernek, mackónadrágot?

2017. febr. 18. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Ha fázik akkor persze megértem, de akkor miért nylont vett? Miért nem vastagabbat? :D
2017. febr. 18. 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
A vastag (nem átlátszó) fekete harisnyával nincs baj szerintem. Nekem is van belőle pár darab, és ha nagyon hideg van, felveszem nadrág alá. Szerintem sokkal kényelmesebb egy jéger alsónál, mivel, h rendesen rátapad a lábra. Olyan mint egy futó nadrág, csak van lábfeje, ezáltal nem fúj be alá a szél. Jah, és ráadásul egy harisnya lényegesen olcsóbb, mint egy futó nadrág.
2017. febr. 19. 06:43
 7/12 anonim ***** válasza:
23%

Nem ertem miert baj ha valaki vedekezik a hideg ellen, azt meg plane hogy miert baj ha vekony atlatszo es nejlon?

1996-ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat, csak kevesen tudjak!!

Sokkal kenyelmesebb barminel es bent sem izzadsz bele ha igen akkor hamar szarad nem ugy mint a pamut.

Ime par oldal:

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 20. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, senki sem mondta hogy baj hogy harisnyát hord (az hogy egy fajtáját inkább ne mert pl tapasztalatból a vastagabb strapabíróbb) azt meg főleg senki sem mondta hogy baj ha egy fiú a hideg ellen védekezik.
2017. febr. 20. 20:45
 9/12 anonim ***** válasza:

8! Jo a szovegertelmezesed!

En a kerdezonek irtam ha nem tunt volna fel es egy szoval sem akartam lebeszelni rola senkit hogy a hideg ellen ne oltozzon fel!!!

En is tapasztalatbol iram hogy jo a vekony is csak tudni kell vele banni!

A linkjeim sem az ellenkezojere buzditanak.

2017. febr. 21. 07:18
 10/12 anonim ***** válasza:

#9 "egy szoval sem akartam lebeszelni rola senkit hogy a hideg ellen ne oltozzon fel!!!"

kérlek most így ctrl+c ctrl+v-vel másold be azt a mondatot ahol én azt mondom hogy TE ezt próbáltad tenni. Én azt mondtam hogy a TÖBBI hozzászóló egy szóval se mondta hogy baj a hideg ellen védekezni.

2017. febr. 21. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!