Használtruha boltban vettem pár dolgot. Szerintetek drágák voltak?
Figyelt kérdés
vettem 2 felsőt, egy kardigánt, egy nyakláncot és egy szoknyát összesen 3300 forintért2017. febr. 15. 11:43
2/5 longlife válasza:
kg áron olcsó volt.Jól vásároltál.Most nézzük hogy ál rajtad.
3/5 anonim válasza:
Feltételezem voltál már életedben akár kínaiban akár plázás üzletben, tudod hogy minek mennyi kb az ára az egyes helyeken...Szerintem te is tudod, hogy egyáltalán nem volt drága.
Szóval miért is tetted fel ezt a kérdést?
4/5 Metionin válasza:
Szerintem abszolút jó áron voltak.
Ha márkás cuccok, akkor lehet hogy meg is találod őket a márka honlapján és ott látod, hogy saccper mennyibe kerülnek azok vagy a hasonlóak. Én mindig megnézem ha sikerül túrni valami olyat, amit amúgy csak csillagászati összegért rendelni lehetne, aztán örülök a fejemnek. :D
5/5 anonim válasza:
Hogy akarnal ennel olcsobban kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!