Használtruha boltban hogy veszed meg szívesebben a ruhát? Fix áron vagy kilósból?
A kérdést értsd úgy,hogy 2500Ft a kilósruha,amiból te veszel egy 20dkgosat,vagyis fizetsz 500Ftot pl.egy szoknyáért!Így vennéd meg szívesebben?,vagy úgy hogy rajta van az árcédula,hogy 500Ft!
És kérlek indokold meg,hogy miért!
Használtruhákkal szeretnék foglalkozni és érdekel,hogy melyik változat tetszik jobban az embereknek!
Én súlyra szeretem múltkor volt egy estélyi ruha kilóra 1800 volt :D
darabra legalább kétszer ennyi lett volna :D
A darabos részen mindig a jobban kinéző hibamentes esetleg címkés darabok vannak, én innen szoktam vásárolni de jobb azért a kilós mert olcsóbb. Persze ha ugyanannyi amit elmondtál akkor mind1. De én azt tudom legjobban ajánlani, hogy rakj be próbafülkét a kilósrészre is mert az egyetlen hiányosság a turiból ahova járok az a próbafülke a kilós részről. Így nadrágot lehetetlen ott venni...Azért az meg tényleg nem éri meg hogy keressek a darabárasban 3000ftokért felpróbálható gatyát.
Engem tényleg csak a próbafülkekülönböztet meg a kétfajta áru közt, amúgy mind1 :D de kilósban jó turkálni c(:
Ami kilósban 500 Ft és jól néz ki, az darabárasban 1500 Ft körül van (pl. egy jobb felső).
Így a példád nem állja meg a helyét :)
De ha ugyanannyira jönne ki akkor darabárasban, mert tapasztalat, hogy kilósokban tömeg van, míg egy fix áras turikban nincsenek sokan még árucserekor sem.
Amúgy mindegy, ha turi akkor ne legyen drága, a riha ,ég szép legyen, jó állapotú :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!