Mivel tudnám ápolni az acélbetétes bakancsom?
semmiképp sem gyors fényel. mert szárítja. csakis boxal, én pl martens boxot teszek rá. de volt hogy disznózsírt kentem rá. (régen ilyesmit használtak) tetszett hogy csillogott.
[link] itt le van írva részletesebben
Jó minőségű bőrápolót használj, A lanolinos babakrém is megteszi, de nem a legjobb, mivel nem teszi vízhatlanná, nem javítja az apró kopásokat.
Ajánlom pl a kiwi bőrápolót, kis fém dobozban lehet kapni, de jó még pl a bagarol is, az tubusos.
Nekem 2 év hordás után még sehol nem repedt meg a bőr a bakancsomon, hetente ápoltam és nem használtam cipőkefét, csak puha rongyot.
rendes bőrápolót kenek rá,majd szilikonspray-vel befújom,és úgy csillog mint a lakk!
az utolsó válaszoló meg akkora szemét,hogy inkább őt kéne kidobni a kukába,csak az egójától nem férne bele!Kinek hiszed magad,hogy beleszólsz mit hordhatnak az emberek???
21:40
oo hát Én nem ásom el magam ;) szeretek élni :D
akkor jó:D
csak a válaszod miatt írtam, hogy "ásd el magad", mert egy kérdést tettem fel, amire ha nem tudsz (vagy nem akarsz) normálisan válaszolni, akkor ne írj :))
puszi a buksidra
amúgy köszönöm az eddig válaszokat, tényleg:))
augusztusban lesz 1 éve, hogy megvan a bakancs, de már most megvan repedve a bőr :S pedig alig használtam...télen volt rajtam a legtöbbször, meg tavasszal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!