Ha azt szeretném hogy az acélbetétes bakancsom más színű legyen bekehetem temperával?
Figyelt kérdés
gondoltam megkérdezem mielött megcsinálom, ha meg megunom akkor csak simán lemosom vagy leboxolom2009. dec. 25. 11:15
1/12 anonim válasza:
kend be nyugodtan ti rokkerek amúgyis egy elfajzott lények vagytok, mitszámít h hülyeségeket csináltok :D
2/12 anonim válasza:
persze, figyelj, egyel több idiótaság már nem számít ....
3/12 anonim válasza:
Aki acélbetétes bakancsot hord, annak már nem számít, ha temperával bekeni. Úgyis mindenki hülyének néz.
4/12 anonim válasza:
Milyenről milyen színűre? A tempera szerintem leázik esőben, az meg vicces lehet, ha kék lábnyomokat hagysz magad után.
Én színes boxxal/cipőkrémmel színeztem a világosabbat sötétebbre.
Próbáld ki, ha nem jó még mindig lemoshatod.
5/12 anonim válasza:
Nem kenheted be.Nem engedem meg.Mártsd vízfestékbe.XD hülye acélbetétes bakancsos-_-"
6/12 anonim válasza:
Kenjed... XD nem leszel ám cink
7/12 anonim válasza:
Az acélbetétes bakancs az bőr szóval nemúgy fogja be a tempera mint például a lapot,ha megszárad akkor ilyen repedezett lesz szóval szerintem ne fesd be!
9/12 anonim válasza:
Nagyon aranyos ez a kérdés!Áhh zzerintem ne csináld meg mert hülyének fognak nézni.Vagy ha mindenáron szeretnéd előbb kérdezz meg egy cipészt hogy mivel lehetne átfesteni.
10/12 anonim válasza:
Most bajotok? Nekem is van mégse vagyok rocker sőőőt... na mindegy . Bőrfestékkel fesd az le se ázik meg be is fogja. Bőrkellékesnél lehet venni! Én a kék feketére festettem vele rózsaszín pöttyöket . Nagyon édes lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!