Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg nem tanácsos acélbetét...

Tényleg nem tanácsos acélbetétes nélkül metálkoncertre menni? (nem heavy metál, a "lágyabb" verzióból való)

Figyelt kérdés

Ilyen Sonata Arctica, Within Temptation, Nightwish szintű koncertekre gondolok, nem egy Metallicára,Hammerfallra, vagy ilyesmi...

De ettől függetlenül azt mondták, eszebe se jusson Converse tornacipőben vagy Nike eddzőcipőben elmenni... Nem tudom.. tényleg ennyire durva lenne? Eddig még nem voltam, és nem gondoltam volna hogy szükség van erre, elvégre nem az a durva kategória. de sokan ezt mondták. szerintetek?

2011. okt. 3. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos egy boly mindig elkezd pogózni a legnyugisabb koncerteken is, szerintem ezért mondták. De voltam már edzőcipőben, és nem taposták össze a lábam:).
2011. okt. 3. 18:40
 2/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor egyben maradok egy sportcipőben is?:) inkább abban mennék, ha nem túl veszélyes a lábamra nézve.:)
2011. okt. 3. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Öcsémmel is elmentünk, és heavy metal koncert volt - rajtam bakancs volt, rajta meg tornacipő, és megmaradt a lába.. :D
2011. okt. 4. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Rammstein?:$
2011. okt. 5. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Én nem egy rock/metál/punk koncertet túléltem acélbetétes nélkül. Úgy, hogy középen pogóztunk. :D

Az igaz, hogy a masszív tornacipőim egy éjszaka alatt szétmentek és a ruháim darabokban lógtak rajtam, de a lábamnak semmi baja nem volt. :D

2011. okt. 6. 16:44
 6/10 A kérdező kommentje:
óó rendben, köszönöm.:) akkor nem aggódom.:)
2011. okt. 6. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Rammstein koncert?
2011. okt. 6. 17:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Is. Meg Nightwish is, bár az azért kicsit odébb lesz..:)
2011. okt. 8. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Rammstein koncerteken már láttam durvákat, nem sorolnám a lágyabb kategóriába. De kibírható acélbetétes nélkül is.
2011. okt. 9. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:
és mi a helyzet a nightwissel?
2011. okt. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!