Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit illik felvenni egy metálko...

Mit illik felvenni egy metálkoncertre?

Figyelt kérdés
Fekete cuccok alap.Lesz ott egy fiú,akinek tetszeni akarok,szóval valami nőies cuccot is be kéne újítani. Szerinted?:D
2011. márc. 2. 18:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
vegyél fel valami jó fűzőt. valami szép feketét,de azért ne ilyen tipikus kvás fűző legyen :) rá valamilyen kisebb,vékonyabb kardigán,ami ismét fekete,valami tényleg vékony. bőrnadrág,ami rád simul...szerintem dög :)
2011. márc. 2. 18:40
 2/13 anonim ***** válasza:
milyen koncert lesz?:).elsőválaszadóvagyok.
2011. márc. 2. 18:40
 3/13 A kérdező kommentje:

15 vagyok,szerintem még nemigazán állna jól nekem a fűző. :)

Kezdő bandák koncertjére megyek,Kiskunfélegyházán a rocktárban lesz.Salvation through Destruction,Over promises,The southern Oracle,The superstrings. :D

2011. márc. 2. 18:46
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

csipke nagyon dögös tud lenni:

[link]

lukacsos harisnyával, fekete motoros kesztyűvel állati lenne:)

2011. márc. 2. 18:47
 5/13 anonim ***** válasza:
hát mondjuk én is 15 vagyok és simán felveszem az indiszkrétebb fűzőket... és én is voltam már úgy rock koncerten . :) de ahogy akarod. igen az a csipkés ruha is jó.de amúgy egy szükebb együttes v rock pólóval is jó lehet.
2011. márc. 2. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból írom, hogy ha ribancosnak öltözöl és amúgy okos vagy kellemesen csalódnak benned az emberek és ezáltal érdekessé válsz, illetve szimpatikussá. Kezdő zenekarokra ne öltözz ki!! Egy egy fekete farmer meg egy fekete póló. Habár attól függ miben mennek a barátnőid...
2011. márc. 2. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:
46%

Sok fekete bőr cuccot, szegecselt vagy töltényes övet, bőrzsekit, miniszoknyát, fém ékszereket, combfixet, fűzőt, bakancsot vagy magassarkút attól függően, hogy mennyire akarsz tombolni.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. márc. 2. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Magassarkúba ki fognak nézni...Lassan 7 éve járok metálkoncertekre, de a magassarkús lányokat mindig kinézik. egyszerűen azért, mert hétköznap, oké, hordja, de koncertre bulizni megy az ember, tombolni, nem pics*skodni, meg mutogatni magát.

Amúgy valami csinos, rövidebb szoknya/rövidnadrág bakanccsal meg egy hozzá illő top megfelel ám. A lyukacsos harisnya meg gáz, a neccet is kb. 16 éves korig gondolják menőnek a rocker lányok...

Lődd be szépen a hajad, dobj fel egy szolid, de jó sminket, úgyis az arc az elsődleges, ha tetszeni akarsz.

A fűzőnek meg szintén semmi értelme, a rendes acélmerevítősben mozogni se lehet (ergo semmi értelme koncertre), a többi meg simán gagyin néz ki az esetek 90%-ban.

2011. márc. 3. 01:44
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:ruhára valami ötlet,ami nem fűző,neccharisnya,vagy magassarkú?:)

És a hajam milyen legyen?:D

2011. márc. 3. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:

hajad...hát attólfüg alapjáraton milyen a hajad? Ha hosszú, gyakorlatilag mindegy, mosd meg szépen, esetleg besütheted/begöndörítheted/kivasalhatod - amelyik jobban áll - de úgyis headbangelni fogsz szerintem:)

Ruhát írtam:) bakancs, norm harisnya (színes lehet, pl. vörös v sötétkék, lila, ami illik hozzád, de a szaggatott tényleg nagyon "gyerekes"), rövid szoknya, vagy nadrág (azért olyan, amiben kényelmesen mozogsz), és hozzá illő topp. De kezdő együttes koncertjére tényleg ne extrázd túl magad, nem szokás. Lánc, esetleg nyakörv, na meg szegecses öv az még simán mehet, csak ne tonnányi :) 1-2darab simán elég.

A fiúzással viszont sok sikert :)

2011. márc. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!