Rocker, metal, goth csajok, nektek milyen ruházat tetszik leginkább a pasikon?
Mutassatok képeket ha lehet.
és kort is írjatok^^
Én 2 féle stílust nagyon bírok:
Az egyik a sportosan elegáns (zakó, póló, ing, bőr félcipő, vagy sportcipő, vagy ing farmerrel)
pl.:
[link] ez az összeállítás jó, csak nem ezekben a színekben, és a cipőt is lecserélném:D
Illetve a gót pasiruhák pl.:
csipke, zsabó, bőrnadrág, térdig/combig érő bőrcsizma (nem acélbetétes), és hosszú (ápolt!!!) haj, persze csak ha jól áll neki, ilyen kicsit vámpíros, na:D ez egy pasin nagyon be tud vadítani:D
pl.:
[link] (ez pont nemolyan, amit leírtam, de szerxi:D)
[link] (ilyesmi ingre gondolok, jobb képet nem találtam róla, így hirtelen)
na ez pedig úgy ahogy van tökéletes: haj, ruhák, minden: [link]
:D
Csak sajnos kevés ilyen pasi mászkál az utcákon, és még kevesebb van, akinek ez jól is áll:S
19/L (gót)
Nadrág:zöld,terepmintás,kockás bő nadrág.De jó a farmer is,de ne feszüljön nagyon,inkább a lazább cuccok tetszenek.
pl. [link]
Felső:nagyon tetszenek a kockás ingek egy sima pólóval.Zenekaros póló,vagy a vicces feliratos felső,de a sima egyszínű is jól néz ki.
Cipő:mintegy lehet bakancs is,de az edzőcipő is jó.
Vagy legyen vadabb:
Vagy legyen elegáns:
Ami nem tetszik: ha világosabb haj mellé túl sötét sminket kennek fel, ha ki van kopva a ruha színe, vagy ha az ingek nincsenek rendesen vasalva.
Meg persze a higénia és az ápoltság legyen meg...zsíros, vágatlan haj nagyon gáz. Ha hosszú, akkor is érdemes belőle vágatni egy-két centit kb kéthavonta. ....és ha már neccfelső, ne lógasd ki belőle a chewbacca szőrt, és ha van egy kis pocakod dolgozd le előtte.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!