Ha ~10 hordás után betörik az acélbetétes bakancsom, akkor már _egyáltalán_ nem fog törni és nem lesz kényelmetlen?
Hát az egy-másfél hónap folyamatos hordás lessz inkább mint 10 felvétel, de igen. Vedd fel, de csak kis időre ne bulizni. Ha feltöri, akkor 2-3 nap pihi, lábvíz stb. és akkor újra. Ragtapasz sokat segít. Lehet kapni Scholl gyártmányút, ami olyan mint egy vízhólyag. Felpuffad és kipárnázza, védi a sebes részt.
Ha egyszer 'megküzdötök egymással' többet már nem lesz gond, a nyári fesztiválszezont már biztosan nyugodtan végigtáncolod benne.
Attól is függ a kényelmesség,hogy mennyire passzol a lábadhoz.7éve hordok bakancsot télen-nyáron,ez alatt volt:
-egy keményített orrú bakancsom:passzolt,nagyon kényelmes volt,másfél év után kinyiffant a talpa.
-egy acélbetétes bakancsom(divatbakancs):kényelmetlen, 2,5év után kilyukadt a betét utáni bőrrész.
-magyar katonaim(surranó):2hónap alatt betört(engem)-úgy hajlott a bőre ,hogy nyomta az achilles inam,2hónap hordás után már minden egyes lépés kínszenvedés volt.
-bw német katonai:erősített orr-rész,boka körül szár párnázva.nyáron kicsit meleg,de nagyon kényelmes.Használtan vettem, 1,5 év használat után elcsenték fesztiválon.Mialatt nálam volt,a talpa alig kopott,pedig nem vagyok nyüzüge(80kg).
-divatbakancs ismerőstől,használtan:fél éve van nálam,talpa ez alatt jelentősen kopott(pedig biciklivel járok),kényelmetlen,főleg a bw után.
Nekem eddig a bw jött be ezt tudom ajálani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!