Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek tetszenek az ilyen táskák?

Nektek tetszenek az ilyen táskák?

Figyelt kérdés

Külön trolloknak: Szimplán érdekel, nem ettől függ, hogy megveszem-e.

És a táska:

[link]

2017. febr. 13. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen :) 17L
2017. febr. 13. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek, igazából a stílusomba is beletudnám építeni. Az egyetlen gondom hogy bár tetszik, de képtelen vagyok elviselni a hátitáskát.
2017. febr. 13. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is szuperek! :) Kezdek a kényelem felé hajlani, amennyit rohangászok nap, mint nap, szerintem befogok egyet szerezni és elrakom a szekrény mélyére a kézitáskám egy időre... :P
2017. febr. 13. 21:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont tegnap kaptam :) imádom :)
2017. febr. 13. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Feketében vagy fehérben tetszene.
2017. febr. 14. 06:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekem minden színben, de nem fogom felvásárolni az egész plázát, hogy legyen mindegyikhez hozzáillő ruhám, szóval egy könnyen beépíthető fekete lesz. :)
2017. febr. 14. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Tavaszra, nyárra teljesen jó, főleg ebben a színben. Ha téged nem zavar, hogy könnyű belenyúlni. Én pont ezért cseréltem le a bőrzsinórt pamutra, meg műanyag húzókát tettem rá.
2017. febr. 14. 10:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem.feket műbőr van, bőrzsinórral. Ha bekötöm, és becsatolom az elején a fémcsatot, akkor szerintem még nehezebb is belenyúlni, mint a cipzáras válltáskámba.
2017. febr. 14. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az ilyen hátizsák stílusú táskák, csak az oldaltáskák. De ez csak az én ízlésem, a többi válaszolónak bejön. :)
2017. febr. 14. 18:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem az ilyen táskákat😍
2017. febr. 16. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!