Tetszenek az ilyen táskák?
Figyelt kérdés
Olyanokra godolok, amit külföldön lehet venni, pl Olaszországban, és így néz ki:
fekete táska, az egészet beborítja az italy felirat (fehér) és az egyik felirat színes (pl piros)
Nekem ez nagyon tetszik, csak nem tudom magyarországon lehet-e kapni másmilyet a Budapestesen kívül..:/
Esetleg tudnátok képet linkelni az ilyen táskákról? Bármilyen ország felirattal! Légyszi! :) Mert él egy rokonunk Ausztráliában, és ő TALÁN tudna küldeni olyan táskát, de csak akkor, ha megmutatom hogy néz ki..
2011. aug. 24. 16:01
2/3 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek, sem a fazon sem az ilyen felirat nem jön be egy táskán. A rokonodnak ezt a képet nem tudod elküldeni? Akkor megírod neki,hogy ilyet,csak más felirattal!
3/3 anonim válasza:
Táskából mindenféle fajta van, kicsi nagy, téglatest alapú, batyu , körfüles, tehát minden féle, csak a felirat változik. Prágában voltunk, ott is ezer volt, a végére már besokalltam tőlük.
Ausztráliában valószínűleg Sydney-set árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!