Nektek tetszenek a nagy pakolós, "szatyor" táskák? Van valahol valami átmenet?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon csúnyák. De az a helyzet, hogy nem találok sehol olyat amibe ha elmegyek reggel 7kor és 11ig nem érek haza, beleférnék. Lehet valahol olyat kapni aminek vastagabb a pántja, nem szatyor formájú,fekete és max. 6e forint? Bershka,Stradi, New yorker, c&a meg az ilyesmikben már voltam...nem sok időm van nézelődni.2013. szept. 30. 15:09
1/2 anonim válasza:
Én piacokra szoktam eljárni. :) 4000 Ft-ért egy hatalmas, nem szatyor kinézetű, szegecses, fekete bőr táskát vettem. Ha páromnál alszom akkor is elfér benne mindenem. :)
2/2 anonim válasza:
8 ezerért a deichmannba láttam egy nagyon frankót. 5th aveneu márkájú és táska kinézetű de nagy. De sajnos nekem már túl nagy, így egy kisebb 5th aveneut fogok megvenni 6ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!