Milyen ruhákat ajánlanátok nekem? Női átalakulásban vagyok.
Figyelt kérdés
Kb. egy éve használok arctisztítót az arcomra, alapozóból BB krémet, de alapból már régebben lányos volt az arcom, hormonokat pedig három hónapja szedek. Fél éve szedetem a szemöldökömet, hogy minél jobban nőies legyek, de ez szerintem sikerült. Eddig csak női nadrágokat vettem fel, meg blúzokat, amik még uniszexek, de most már szeretnék egyrészeset vagy szoknyát. Úgy érzem már kész vagyok rá, mert teljes értékű nőnek érzem magam. Vékony testalkatú vagyok, nem vagyok túl magas, kicsit szélesedett a csípőm a női hormonok miatt, de alapból vékony vagyok. Milyen női ruhákat vegyek?2017. febr. 12. 18:08
12/18 anonim válasza:
Elegánsabb vonalat :D:D
Szégyent hozol ránk, elegáns nőkre...
13/18 anonim válasza:
Jót nevettem :)
Egy esetlen fiatal srác van a képen. Zéró noiesseggel 😂
14/18 anonim válasza:
vigyázzatok, mindenkit le fog pontozni mert nem tetszik neki az igazság! xddd
15/18 A kérdező kommentje:
Miért kell kigúnyolni?
Arc nélkül erősnek hiszitek magatokat, de saját magatokat csapjátok be!
2017. febr. 13. 21:06
16/18 anonim válasza:
ez nem gúnyolás, csak leírjuk mit gondolunk. ha nem tudod elfogadni, hogy a többi ember ilyennek lát, akkor nem kell ide kérdéseket kiírni. és nem hiszem hogy becsapnánk magunkat xddd miért? mert egy olyan oldalon, ahol név nélkül is lehet válaszolni, válaszolunk neked? itt te csapod be magad, mert elhiszed, hogy jó nő vagy, holott az egyáltalán nem itt kezdődik. ennyi a véleményem, remélem felfogod. cs
17/18 anonim válasza:
Engem is jól lepontoztál..tessék, íme egy sportosabb kép rólam:
Illetve egy hétköznapibb/elegánsabb:
Ha szeretnéd szívesen beszélgetek veled privátban, de az Istenre kérlek, ne nevezd magad nőnek, mert nem vagy az.
Közel sem vagyok tökéletes én sem, de próbálom magamból minden nap a legjobbat kihozni, kérlek, próbálkozz te is.. pasiként.
18/18 anonim válasza:
17-es.. én lány vagyok, de nem bírtam ki hogy ne mondjam el, hogy nagyon szép vagy!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!