Milyen ruhákat ajánlanátok nekem? Női átalakulásban vagyok.
Ha jól értelmezem, akkor fiú lány átalakulásban vagy.
Képet tudsz magadról felrakni? Mégis könnyebb úgy segíteni. :) (L)
Most nem azért, de még eléggé férfias vagy egy női ruhához. Majd ha kész az átalakulás akkor vegyél ilyeneket, ha nem akarod körberöhögtetni magad.
És még valami. Attól, hogy átoperáltatod magad még nem leszel teljes értékű nő. A genetikai állományod mindig xy lesz, soha nem lesz xx.
Utolsó vagyok,sajnos megnéztem a képet. Ezért nem javasolok semmiképpen egyberuhát, se szoknyát.
Föleg nem feszülöset.
Ne haragudj,de borzalmas az alakod.
szerintem olyan ruhákat hordj, mint amiket fiús testalkatú nők szoktak. pl nincs melled, nincs vállad se nagyon, akkor jól állnának a fodrosabb (vállnál, dekoltázsnál) felsők, ruhák. optikailag nagyobbnak tűnnél, illetve nőies. mély kivágásút hanyagold szerintem.
pl:
a lábadról nem láttunk képet, hogy mennyire férfias vagy nőies. térdig, illetve kicsivel térd alá érő szoknya mindenkinek jól szokott állni. A vonalút válassz lehetőleg, vagy valami lengébbet, ne ilyen kifejezetten tapadós, szűk szabásút.
pl:
de tényleg csak keress rá, hogy fiús alakú nőknek miket ajánlanak. azok fognak a legjobban állni. nem tudom milyen stílusban szeretnél öltözködni.
ez nem volt kérdés, de a hajadat pl kiengedhetnéd szerintem, valami vállig érő fazon jól állna. a szemöldököd formáját pedig kozmetikussal csináltasd meg, mert most valami nem klappol vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!