Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik Converse...

Szerintetek melyik Converse tornacipőt vegyem meg? .16/F

Figyelt kérdés
nem volt még ilyenem, most veszek először. nagyon tetszik a sima fehér, de félek, hogy hamar összekoszolódik.tapasztalatok??? suliba hordanám (félek a tömegközlekedés összepiszkítja) meg elmennék vele diszkóba(nemtudom mennyire tartjátok jó ötletnek). szerintetek vegyek másszínűt, vagy nyugodtan vegyem meg a fehéret, de diszkóba ne vigyem, v esetleg más?? és mesélne akinek fullfehér a converse-e hogy nehéz-e "karbantartani"??:D
2010. máj. 7. 22:52
 1/10 anonim válasza:
Hát nekem van fehér conversem..nem rég vettem,és eléggé hamar bepiszkolódik...akaratlanul is. de hogy ha rendszeresen tisztítod,akkor nem romlik el.én például a gumi részét szinte midnen nap letisztítom. és láttam a dm-be direkt tornacipőkre való fehérítőt.igaz,még nem hazsnáltam,de gondolkodom rajta... ja és ha bulizni mész,akkor oda tornacipőt NEEE! ott csajosan kell kinézni : ))))
2010. máj. 7. 22:58
 2/10 A kérdező kommentje:
16/F....xD
2010. máj. 7. 23:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért vesz minden fiatal ilyen nyomorult tornacsukákat? Normális cipőre nem telik? Fehér cipőt meg csak akkor vegyél ha minden nap tisztítani szeretnéd.
2010. máj. 8. 00:53
 4/10 anonim ***** válasza:
hát nekem fehér conversem nincs,csak halvány rózsaszin,és az is elég hamar koszolódik. :S szóval én kb minden második nap letörölgetem.
2010. máj. 8. 09:11
 5/10 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd a converset a fenébe, tök ronda XD

26F

2010. máj. 8. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:

OFF: A fiúknak is csajosan kell kinézni, kedves első válaszoló? Na innentől kezdődnek a gondok. Ezért lesznek a metroszexuális köcsögök, mert már nem tudják, hogy mit húzzanak fel és hallgatnak 1-2 elveteműlt válaszára.

ON: Szerintem megveheted, bár én tuti nem fehéret vennék. Én inkább ilyent: [link] ;) Ja és amúgy én ilyent szeretnék, bár én lány vagyok: [link] Szerintem keress valami sötétettet, mint fehér, és akkor azt bárhová húzhatod, de gyakran tisztítsd meg! Sok sikert. :)

15/L

2010. máj. 8. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:

nekem nem a fullfehérem van,hanem amiben van egy kis kék meg piros ez:

[link]

nem koszolódik olyan hamar,de a full fehér szeirntem nem éri meg.leförcsköl a kocsi és vége.dobhatod ki,mert a hypotól beesárgul.:S

Szerintem vegyél feketét.és csak utána fehéret.tapasztalatból modnom,hogy jobb ha több van.[nekem 7 van.xĐ]mert ha állandóan egyet hordaszakkor hamar kikell dobni.vagy ha csak egy van akkor olyan színű legyen ami sstarpa:D

2010. máj. 8. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

uhh 13:27es... az első valószínűleg nem látta, hogy fiúról van szó. erről ennyit.

az fekete narancssárga cipő eg biztos jó lenne melegben? sokkal vastagabbnak látszik, mint egy vászontornacipő.

és utána az a converse light... az fiúnak?? uhh fúj. eleve undorítóan néz ki, nemhogy még fiúnak.

nekem amúgy a sötétkék tornacsuka tetszik fiún. [link]

2010. máj. 8. 13:44
 9/10 A kérdező kommentje:
13:35ös... én olyanra gondoltam ami neked van... csak azért hívom fullfehérnek, mert van törtfehér is ami inkább vajszínű...:D
2010. máj. 8. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ne legyen fehér...:"D

Hamar piszkolódik...Főleg a tinik...mentek bulizni...stb.xD

Akkor moshatod minden 7végén..

Bár a mosógép szépen kitisztítja.:"D

Szerintem a fekete jobban illene és azzal nem is kell annyit "foglalkozni" .: D

De ízlések és pofonok.Ha neked tetszik...

2010. máj. 9. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!