Szerintetek melyik Converse tornacipőt vegyem meg? .16/F
szerintem hagyd a converset a fenébe, tök ronda XD
26F
OFF: A fiúknak is csajosan kell kinézni, kedves első válaszoló? Na innentől kezdődnek a gondok. Ezért lesznek a metroszexuális köcsögök, mert már nem tudják, hogy mit húzzanak fel és hallgatnak 1-2 elveteműlt válaszára.
ON: Szerintem megveheted, bár én tuti nem fehéret vennék. Én inkább ilyent: [link] ;) Ja és amúgy én ilyent szeretnék, bár én lány vagyok: [link] Szerintem keress valami sötétettet, mint fehér, és akkor azt bárhová húzhatod, de gyakran tisztítsd meg! Sok sikert. :)
15/L
nekem nem a fullfehérem van,hanem amiben van egy kis kék meg piros ez:
nem koszolódik olyan hamar,de a full fehér szeirntem nem éri meg.leförcsköl a kocsi és vége.dobhatod ki,mert a hypotól beesárgul.:S
Szerintem vegyél feketét.és csak utána fehéret.tapasztalatból modnom,hogy jobb ha több van.[nekem 7 van.xĐ]mert ha állandóan egyet hordaszakkor hamar kikell dobni.vagy ha csak egy van akkor olyan színű legyen ami sstarpa:D
uhh 13:27es... az első valószínűleg nem látta, hogy fiúról van szó. erről ennyit.
az fekete narancssárga cipő eg biztos jó lenne melegben? sokkal vastagabbnak látszik, mint egy vászontornacipő.
és utána az a converse light... az fiúnak?? uhh fúj. eleve undorítóan néz ki, nemhogy még fiúnak.
nekem amúgy a sötétkék tornacsuka tetszik fiún. [link]
Szerintem inkább ne legyen fehér...:"D
Hamar piszkolódik...Főleg a tinik...mentek bulizni...stb.xD
Akkor moshatod minden 7végén..
Bár a mosógép szépen kitisztítja.:"D
Szerintem a fekete jobban illene és azzal nem is kell annyit "foglalkozni" .: D
De ízlések és pofonok.Ha neked tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!