Annta kérdése:
Hogy választotok hajgumit? Hajad színéhez illőt keresel? A ruhához passzoljon színben? .
Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 06:07
1/12 anonim válasza:
Megmondom őszintén hogy egyáltalán nem szoktam meggondolni hogy milyet veszek. De álltalában a fekete színűt választom vagy valami sötétebb színűt.
2/12 anonim válasza:
Nincsenek különböző színük, feketét szoktam használni. Barna hajam van egyébként.
3/12 anonim válasza:
Nekem csak fekete van (a hajam nem fekete).
4/12 anonim válasza:
Sok éve a hajammal harmonizálót használok, szinte beleolvad (barna barnához). Régen színes gumikat hordtam. 30 felett már viszont inkább viszafogottan.
5/12 anonim válasza:
Szőke vagyok. Általában feketét vagy testszínűt használok.
6/12 anonim válasza:
Csak feketét használok, barna hajam van.
7/12 anonim válasza:
Mindig feketét használok (kivéve itthon, itt belefér a színes) amúgy barna hajam van
8/12 anonim válasza:
Barna hajam van, csak fekete hajgumit használok. Szerintem ez néz ki a legjobban, kicsit semleges a színe, és megy minden ruhához.
9/12 anonim válasza:
Feketét használok és barna hajam van.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2017. febr. 9. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!