Lányok ti milyen szettet vannétek fel vadászatra, hogy passzoljon az alkalomhoz mégis csinos legyen?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 09:42
1/12 anonim válasza:
Vadászatnál nem az a fontos, hogy csinos légy. Ne akarj az lenni, mert csak kiröhögnek.
2/12 anonim válasza:
Vadászaton nem kell csinosnak lenni. Ott megfelelő ruházatban kell megjelenni. Ne akarj hülyét csinálni magadból.
3/12 anonim válasza:
Ha csinos akarsz lenni, ne vadászni menj. Vagy vegyél fel terepszínű miniszoknyát, zöld rúzst és fesd be a hajad is zöldre.
4/12 anonim válasza:
Szerintem annak az állatnak, akit megöltök, tökmindegy lesz és leszarja, hogy te éppen mit viselsz.
5/12 anonim válasza:
Gyilkolashoz..?
Szereintem terepszinube es remelem nem vesz eszre az egyik gyilkos es Teged lo le!!
6/12 anonim válasza:
Megsugom a psik lesz@rják hogy miben vagy. A gyilkolás végén atomigbeb@-sznak és azért sz@-rjákle,hogy miben vagy.
8/12 anonim válasza:
Íme egy normális válasz: Terepmintás cicanaci és valami sötétebb jó fazonú póló én fekete pántosat vennék fel és vagy bokacsizma (ne magassarkú!) vagy vmi jó kis sport cipő vagy ha terep minta nem jön be válts barnára :) 18L
9/12 anonim válasza:
Vadászatra cicanaci meg pántos top??? Gratulálok. Az első ág széttépi, ami beleakad, a kullancsok viszont tényleg imádnák.
10/12 Sunshinedoll válasza:
Először utánanéznék, hogy miben szoktak az emberek vadászatra menni, és olyan ruhákat vennék fel. Eszembe se jutna divatolni.
Egyszer horgászni mentem első randira, tudod mi volt rajtam? Melegítő, egy wonderwomanos póló, meg gumicsizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!