Lányok! Miért öltözködtök lazán, sportosan, bohókásan, mikor szexisen is lehetne?
A legtöbb lány ismerősöm ilyen ruhákat hord pl:
PEDIG így is lehetne:
Mondtam kerdezo , hogy beletalaltal a kozepebe!
Most aztan elindult a parasztgyalazat a kislanyok reszerol!
Ne idegesitsd Magad ezen , a trampliknak ha nem lesz pasijuk majd elgondolkoznak az oltozetukon, hogy tovabbra is jo e a sportos kenyelmes... :)))
31!
Szerinted egy elegans no az egy hosszuhaju ferfi??
Akkor neked valoban nem jar tobb egy acelbetetest es ferfi polot hordo "nonek" mondott kepzodmenytol...
#33 kérdező
Ezt a dolgot, hogy a nő csak kizárólag azért csinál bármit, hogy a férfiaknak bejöjjön, igazán kinőhetnétek már. :D Régi gondolat, újítani kellene.
Értem én, hogy lehetne csipkét meg szoknyát felvenni mindig. De ember... Tudod te, hogy a csipke milyen rohadt kényelmetlen? Egy idő után meg már kb irritálja a bőröm, annyira idegesít. Egy egyszerű munkanapra miért lenne fontosabb a kényelemnél az, hogy random embereknek bejöjjek? Miért jó az szerinted, hogy minden jött-ment kretén megbámul? Komolyan nem gondolsz bele ebbe, hogy milyen eszméletlenül frusztráló tud lenni? Egy csinos öltözethez alkalom kell, és ennyi. Nem lehet a rohanó hétköznapokban is arra gondolni állandóan, hogy hogyan fogok lehajolni ha leejtek valamit, mert mindenem kivan a szoknyából, és ízléstelen. Nem kényelmes. Márpedig az egy fontos szempont.
44!
Ez igaz a ferfi ruhas nokre is!
Mar hogy rajuk is a hasonlo oltozetu lanyok startolnak majd , de ne csodalkozzanak hogy miert...
Csakhogy En nem hordok noi ruhakat , a szuk gatyam is a ferfi osztalyrol van mert En nem tevedek a masik nem ruhai koze mint itt sok lany csinalja!!
Az utolso mondatodra csak annyit, hogy hat ugye mindenki magabol indul ki... :))
Szerinted En allitottam hogy az elso kepen ferfi ruha van es hosszuhaju ferfi viseli???
Olvass mar visszabb!!
Az hogy ezek a ruhak noiesek es amiket felsoroltal oda egy magat nonek erzo no felveszi annak csak orulni kene mert gondolom szerinted egy ferfi acelbetetes bakancsot es szinten ferfi polot viselo no megallna a helyet barhol a felsoroltak kozott?
Maximum az erdobe ahol nem latja senki , remelhetoleg!
Eleg beteg lehetsz ha egy elegansan oltozott not olcso husnak tudod nevezni!
Es igen ! En orulok hogy a lanyomat nem nezik melegnek mert nonek oltozik es sminkeli magat!
Egy igazi no az anyjaval egyutt akikre buszke Vagyok hogy van izlesuk a ruhazkudas teren.
Azert mert noi ruha van a lanyomon meg erdekes de nem kuldtek soha haza egyik iskolabol sem... Fura! Ugye?
Es hat valoban mehetnel dolgozni ha anyadat eltanacsoljak a kamarabol mert hat ugye most meg nyilvan O fizet mindent rad... :)
A masodik kepen igen egy oltonyos uriember illik a nohoz aki meg azt sem tudja , hogy az auto motorjan a nivopalca mire valo, de a diploma az megvan. :)))
"Eleg beteg lehetsz ha egy elegansan oltozott not olcso husnak tudod nevezni!"
Te meg jó nagy paraszt lehetsz, ha szerinted ezek elegáns nők. Gondolom az üzleti életről/etikettről fingod sincs, de a megnyilvánulasaid alapján eszed sincs ahhoz, hogy felfogd. Inkább művelődj egy kicsit, ne itt reklámozd a tudatlanságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!