Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért öltözködtök...

Lányok! Miért öltözködtök lazán, sportosan, bohókásan, mikor szexisen is lehetne?

Figyelt kérdés

A legtöbb lány ismerősöm ilyen ruhákat hord pl:

[link]

[link]

PEDIG így is lehetne:

[link]

[link]

2017. febr. 8. 23:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim válasza:
14%
hát nem tudom, én az elsőn egy hosszú hajú férfit látok... ez nem test
2017. febr. 9. 15:12
 32/58 anonim ***** válasza:
95%

De nem értem a kérdést. Úgy érted, hogy az utcán öltözzünk kisestélyibe? Az egy alkalmi öltözet, nem esik le? Amikor olyan esemény van, ahova csinosak illik felöltözni, akkor nyilván nem a hétköznapi, kényelmes viselet a lényeg. Te se járkálsz öltönyben az utcán gondolom.

Szóval tényleg nem értem a kérdést.

2017. febr. 9. 16:57
 33/58 A kérdező kommentje:
Hétköznapra is fel lehet venni csipkés felsőt, harisnyát, csinos szoknyát, de a nők nagy része lebbenyekben, sportoscipőben, feliratos felsőkben jár stb
2017. febr. 9. 17:02
 34/58 anonim ***** válasza:
81%

És téged miért érdekel annyira, hogy h öltöznek a nők hétköznap? Hétvégén azt veszünk fel amit akarunk, de megnézném a tanárok a fejét, ha ilyen kivágott felsőbe járnának a csajok iskolába.. vagy kijönne egy eladó kisestélyiből a raktárból. :D

Ember, nem értem mi lehet neked odabent a fejedben..

2017. febr. 9. 17:28
 35/58 anonim ***** válasza:
66%

én nem értek egyet egyik véglettel se.

miért lenne k urva, pénzéhes, buta, vagy értéktelen nő az, aki jól néz ki? férfiak csak félnek az olyan nőtől aki okosabb, jól néznek ki és tudják is magukról, ezért megmutatják. nők általában irigyek. persze amikor arról van szó más kérdésnél, hogy a jóképű férfiak mind sz ar emberek, akkor ők is a védelmükre kelnek, hogy ettől még lehet jó személyisége. persze ha nő néz ki jól, az biztos rbanc.

ugyanakkor a kérdezőnek sincs túl sok esze, hogy napi szinten ezt a stílust várja el nőktől. illetve hogy egyáltalán elvárja. senki le se sz arja, hogy mennyire szexi, miközben a bevásárlását intézi, egyetemre megy, vagy irodába dolgozni, gyerekért, mit tudom én még hova. a csipke, szoknya, tűsarkú, mindenféle bizbasz pedig nem mindenki stílusa. ennyi erővel te miért nem hordasz öltönyt? egy másik nő kérdezhetné, hogy miért nem hordasz sportos ruhát? miért nem öltözöl disco-san? miért nem rockeresen? stb stb

2017. febr. 9. 19:06
 36/58 anonim ***** válasza:
56%

Valóban, pont az jutott eszembe erről a felvarrt arcú tüdőkidobó időjósról, hogy mennyire okos lehet :D

Az első lány nagyon is jól néz ki, kár hogy nem látni az arcát, de vékony, finom alakja van, ami még ilyen egyszerű szerelésben is látszik, nem kell magára felhívnia a figyelmet azzal, hogy közszemlére teszi mindenét. Az időjósról bocsi, de az jut eszembe: "Hé férfiak! Itt vagyok! Igaz öreg vagyok, mint az országút, de van csöcsöm, csinaltattam, kérlek karcoljatok!" A másik lány nagyon szép, de szolodabb dekoltázzsal még szebb lenne. Az meg vicc, hogy lányokról írsz, akik elvileg iskolába járnak. Nálunk megszólják a tanárok ha valaki télvíz idején miniszoknyában nyomul. Nekem meg viccesek, hogy inkább megfagyasztják a kis pun*ijukat, kockáztatva mindenféle betegséget, csak azért, hogy felfigyeljenek rájuk a fiúk. Ezek a lányok engedik magukat a disco klotyóban. Az ilyen mély dekoltát felsőért haza is küldenék iskolából, hogy öltözzön fel illendően. Van ahova ez nem illik, de ha neked ilyen ízlésed van, akkor ajánlom fogyelmedbe az utca sarkát!

2017. febr. 9. 19:39
 37/58 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk lehet azért is ugrok ilyen témára, mert hugom van, akinek jó nagy taslit adnék ha így akarna iskolába indulni. Kérdező, majd a lányodat is arra biztatod, hogy ilyen ruhákban járjon? Ha van egy csepp eszed akkor nem.
2017. febr. 9. 19:44
 38/58 anonim ***** válasza:
92%

mert:laza,sportos,bohokás lány vagyok.

sexi is vagyok de csak akkor ha úgy érzem,hogy ideje van. A mindennapokban nincs ideje,legalábbis nem mindig és nem mindenhol.

Az a másik,hogy azt akarom,hogy komolyan vegyenek,erre a csöcskidobós ruhák nem jók.

2017. febr. 9. 20:15
 39/58 anonim ***** válasza:
51%
helyesen: szexi. helytelen: sexy, sexi, és minden egyéb.
2017. febr. 10. 02:41
 40/58 anonim ***** válasza:
86%
Tudod miért nem? Mert személy szerint rühellem amikor idegen pasik a csöcsömet és a seggemet bámulják, beszólogatnak és füttyögetnek. Rég kinőttem abból, hogy érdekeljen , hogy másoknak tetszik-e ami rajtam van. Olyan ruhákat hordok a munkába, amiben kényelmesen, nem feszélyezve érzem magam. Sőt vagyok olyan bunkó, hogyha hazaérek felveszem a cicanacit bő pólóval. Nem érzem indokoltnak, hogy neccharisnyában és melltartóban főzzem a pörköltet. Ha ezért félre.efél a férjem, akkot mehet Isten hírével, de szerencsére ő nem olyan felszínes, mint itt egyesek.
2017. febr. 10. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!