Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért öltözködtök...

Lányok! Miért öltözködtök lazán, sportosan, bohókásan, mikor szexisen is lehetne?

Figyelt kérdés

A legtöbb lány ismerősöm ilyen ruhákat hord pl:

[link]

[link]

PEDIG így is lehetne:

[link]

[link]

2017. febr. 8. 23:17
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Egyszerűen azért, mert ők ilyen ruhában érzik jól magukat! Amúgy nekem is jobban bejön a nőiesebb stílus, de a te linked nekem már k*rvás azzal a dekoltázzsal.

Egyébként vicces, mert a linkekre kattintás előtt arra számítottam, hogy valami műszálas szövetnadrágos könyvtárosnő lesz rajta, mert a szövetgatyás srác szokott pont ugyanilyen stílusban kérdéseket feltenni! :D

Pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2017. febr. 9. 10:23
 22/58 anonim ***** válasza:
97%
Tudod mit? Ha neked ennyire bejönnek ezek a ruhák, akkor hordjad őket, a nőket/lányokat meg hagyd békén, nem hinném h barmelyikuket is erdekelnek a hulyesegeid.
2017. febr. 9. 10:33
 23/58 anonim ***** válasza:
78%

Mégis miért kellene mindig szexisnek lenni? Nekem ez pl soha nem volt és nem is lesz célom.

1: nem vagyok pr.sti

2: nem dolgozom kuplerájban

3: nem akarok szexuális kapcsolatot a kollégáimmal

4: nem szeretném ha a munkahelyemen k.rv.nak néznének

5: nem célom hogy idegenek szexinek találjanak és tárgyként nézzenek rám

6: a párommal itthon szoktam lenni, néha kiöltözök a kedvéért, amikor NEKEM kedvem van (és persze amikor nincs ilyen hideg)

2017. febr. 9. 10:42
 24/58 anonim ***** válasza:
95%
Én ugyan csak 17 éves vagyok, de össze se jönnék egy olyan csajjal, aki úgy öltözik hétköznapokon, mint a szerinted szexi csajok. Ha tehetném megkarcolnám, de hogy járjak vele, az kizárt dolog. Az első öltözetek hétköznapra teljesen jók, akinek jó alakja van nem kell feszes ruhákkal non stop bizonygatnia, meg nekem amúgyis szexisebb ha van egy kis sejtelmesség, nem mutat meg mindent. A szerinted szexi ruhák jók lehetnek buliba, vagy bármilyen alkalomra, de természetesen sokkal sokkal kisebb dekoltázzsal. Ez a vélemény amúgy nem csak az enyém, a haverjaim is így gondolkodnak. A kihívó nő karcolásra jó, de végképp nem barátnőalapanyag. A melleit meg nekem mutogassa, ne a fél világnak. Te 31%os meg ne gyere a régi világgal, mert régen nem hordtak szűk ruhát a nők, meg p*náig dekoltált cuccokat, mégis igazi nők voltak.
2017. febr. 9. 11:39
 25/58 anonim ***** válasza:
93%
Amikor egy 17 évesnek több esze van mint néhány felnőtt férfinek. Elismerésem utolsó ;D
2017. febr. 9. 12:09
 26/58 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nagyon tetszik az első összeállítás (ami neked nem). :D

És azért nem hordok ribis ruhákat, mert:

1. nem vagyok ribi

2. irtó kényelmetlenek

3. hétköznap röhejesen hatnak

4. NEM akarom, hogy a pasik szexinek találjanak és stírölgessenek.

Tényleg olyan hihetetlen, hogy nem azért élnek a nők, hogy a pasiknak tetszenek és kielégítsék az elvárásaikat?

Én szándékosan hordok bő felsőket, amiben még az a kisebb méretű mellem se látszik, ami van. :D Úristen, szentségtörés. ÉS még párom is van. Aki imád, szeret és őrült jókat szexelünk. Eszében sincs lecserélni azért, mert nem hordok kivágott ruhákat.

Egyébként neki felveszek szexis bodykat, fűzőket, combfixet stb. is. De nem hétköznap, meg minden pasinak....

Egyébként képzeld el, engem téli kabátban is hívtak már el randizni tél közepén, úgy hogy se szoknya nem volt rajtam, se a mellem nem látszott. Csak az arcom.

Szerencsére vannak férfiak is, nem csak ilyen gyökerek mint a kérdező. :D

2017. febr. 9. 13:10
 27/58 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem akarok úgy kinézni, mint egy golddigger. :D
2017. febr. 9. 13:55
 28/58 anonim válasza:
31%
nagyon érdekes, hogy leírjátok, hogy a kérdező által szexisnek titulált ruhás nőket ribinek meg "karcolásnak" valónak hívjátok, de itt gyakorin 1 olyan férfi sincs - engem is beleértve -, akik olyan szintű nővel összejöhetnének akár karcolára, akár komoly kapcsolatra, mint ezek a nők :D
2017. febr. 9. 14:19
 29/58 anonim válasza:
23%
az első kettőre persze mindenkinek van esélye, nem rájuk gondoltam
2017. febr. 9. 14:20
 30/58 anonim ***** válasza:
85%
Hát öreg, az első szóba se állna veled. A másik 2 kalibernek meg mindegy lenne, csak BMW-d legyen.
2017. febr. 9. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!