Lányok! Miért öltözködtök lazán, sportosan, bohókásan, mikor szexisen is lehetne?
A legtöbb lány ismerősöm ilyen ruhákat hord pl:
PEDIG így is lehetne:
Egyszerűen azért, mert ők ilyen ruhában érzik jól magukat! Amúgy nekem is jobban bejön a nőiesebb stílus, de a te linked nekem már k*rvás azzal a dekoltázzsal.
Egyébként vicces, mert a linkekre kattintás előtt arra számítottam, hogy valami műszálas szövetnadrágos könyvtárosnő lesz rajta, mert a szövetgatyás srác szokott pont ugyanilyen stílusban kérdéseket feltenni! :D
Pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Mégis miért kellene mindig szexisnek lenni? Nekem ez pl soha nem volt és nem is lesz célom.
1: nem vagyok pr.sti
2: nem dolgozom kuplerájban
3: nem akarok szexuális kapcsolatot a kollégáimmal
4: nem szeretném ha a munkahelyemen k.rv.nak néznének
5: nem célom hogy idegenek szexinek találjanak és tárgyként nézzenek rám
6: a párommal itthon szoktam lenni, néha kiöltözök a kedvéért, amikor NEKEM kedvem van (és persze amikor nincs ilyen hideg)
Nekem nagyon tetszik az első összeállítás (ami neked nem). :D
És azért nem hordok ribis ruhákat, mert:
1. nem vagyok ribi
2. irtó kényelmetlenek
3. hétköznap röhejesen hatnak
4. NEM akarom, hogy a pasik szexinek találjanak és stírölgessenek.
Tényleg olyan hihetetlen, hogy nem azért élnek a nők, hogy a pasiknak tetszenek és kielégítsék az elvárásaikat?
Én szándékosan hordok bő felsőket, amiben még az a kisebb méretű mellem se látszik, ami van. :D Úristen, szentségtörés. ÉS még párom is van. Aki imád, szeret és őrült jókat szexelünk. Eszében sincs lecserélni azért, mert nem hordok kivágott ruhákat.
Egyébként neki felveszek szexis bodykat, fűzőket, combfixet stb. is. De nem hétköznap, meg minden pasinak....
Egyébként képzeld el, engem téli kabátban is hívtak már el randizni tél közepén, úgy hogy se szoknya nem volt rajtam, se a mellem nem látszott. Csak az arcom.
Szerencsére vannak férfiak is, nem csak ilyen gyökerek mint a kérdező. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!