Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MIT gondolsz arról ha egy...

MIT gondolsz arról ha egy 10-en év körüli nőiesen öltözködik?

Figyelt kérdés
Az egyik évfolyam társam elmondása szerint szinte előbb tanult meg magassarkú cipőben járni mint normálisan és folyton nőies cuccokat hord.
2010. máj. 7. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20:48 és 21:04 teljesen igazatok van...

Persze a mi időnkben :):):):)

22/L

2010. máj. 8. 09:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Tegnap én is meglepődtem, amikor állt velem szemben egy helyes 20 év körülinek tűnő, alacsony csaj, magassarkúban, felnőttesen divatos ruhákban...aztán levette a napszemüvegét, és hoppá...kb 14 volt:O

Én csak azt nem értem, hogy minek így kiöltözni...hogy megnézzék a harmincas pasik? A korosztályába tartozó fiúk érdeklődéséhez nem lenne muszáj így kinézni...

2010. máj. 8. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:

rib@nc.ne érdekeljen az ilyen.

én is imádom amikor a deszka lányok felveszik a hesig kivágott felsőket és mutogatják magukat,vagy a másik amikor a deszka csajok kitömik a melltartót.-.-"szerencsére én nem szorulok rá[13 vok:S] a kitömésre,bár eléggé sajnálom.:(jobb lett volna egy kicsit még gyereknek maradni.:S

Ezt csak menőzésből csinálják.te ne legyél olyan.:)

2010. máj. 8. 13:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszitokat,de felvilágosítanátok erről a plaza p.csa divatról?
2010. máj. 8. 15:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem most ez a "leggings" meg cicanaci, meg a hosszított póló/tunika a divat (ami őszintén szólva sztem iszonyatosan gagyi, anyukám nézett ki így 30 éve, és már akkor is tré volt), "retro" meg légynapszemcsivel (ami szintén iszonyatosan tré minden egyes lányon/fiún, csak még nem néztek tükörbe). Valamint nem tudom, hogy divat-e még az a harisnyaféle ami csak ugye az ember lábának 3/4-ig ér, de az volt a leggázabb az elmúlt években. Mindez ugye p.csamutogatós miniszoknyával, vagy kis shorttal (a leggázabb: cicanaci vagy harisnya "elegánsabb /selyem, szatén/ anyagból készült shortokkal...). Valamint amiktől frászt kapok még ezek a tunikák aránytalan, mell nélküli lányokon, a giccses övek stb... Igazából nézz be egy plázába és meglátod. :D Amikroe z az egész kezdődött egyébként a "plázadivat" farmerből (trapéz:D) meg miniből és jól kivágott undorító színű, csillogós felsőkből állt, ízléstelen kiegészítőkkel (csilivili öv, bizsuk) . Természetesen mindehhez tedd hozzá a minimum 10 centis magassarkút is (r.bancoknál még mindig az megy balerina cipő helyett), lehetőleg csillogós kis kövecskékkel és rózsaszín színben. Hát ja, mostmeg mindenki ilyen balerina cipőt hord, ami szintén tré (bár szoknyával még kinéz valahogy, de nacival iszonyat gáz)... Na, ha most idetéved egy divatőrült liba, biztos megkapom a magamét :)
2010. máj. 8. 16:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezaztán a vélemény 16:22! Gratula és köszi az infókat! :)
2010. máj. 9. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!