Tippek, ötletek? Hogyan fűzzem rá anyát hogy lehessen ilyen csizmám? +kép
Sziasztok!
Tudjátok vannak ezek a katonai csizma stílusú cipők.
És én már régóta szeretnék egy ilyet! Ezzel nem lenne baj ha anya engedné. Tudom hogy ők veszik meg, meg hogy amíg az ő pénzükből veszem addig ők döntik el, stb... de nekem tényleg ez az álmom! Nem vagyok olyan hogy 2 hétig hordok egy cipőt utána megy padlásra szóval még az sem lehet hogy nem hordanám. És cosplay-hez (igen amikor az emberek beöltöznek egy anime, manga, játék.. stb. karakternek pl. a Mondocon-ra) is kéne. Jó ez nem egy nagy indok. Csak itt a nyár anya szerint (jee -10 fok nyár :D) bár én simán el tudnám magam képzelni nyáron is benne, vagyok olyan hülye :D és igazából van nyári cipőm szóval még az sem lehet hogy nyári cipőre kell a pénz. És én ezt tényleg nagyon szeretném csak amikor megmutattam anyának a reakciója valami ilyesmi volt: "Dehogy is ez egy katonai cipő ilyet nem hordhatnak lányok."
Az suli is tele van a 'félcipő -10 fokban és a zokni is kilátszódik mert az menő' stílusú emberekkel szóval látja anya az ellenpéldát. Mondja is hogy örül amiért nem ilyen a stílusom.
Kérlek segítsetek!
Véleményt a cipőről nem kérek viszont segítséget annál inkább! Hogyan fűzzem meg anyát? Köszönöm ha végig olvastad és bocsánat az agymenésemért! :D
Szerintem ez a cipő egyáltalán nem "katonai" :D
Amikor én akartam bakancsot (az viszont tényleg katonai, acélbetétes :'D ) akkor én sem tudtam,hogy hogyan mondjam meg ezt,hogy én ilyen cipőt szeretnék.
Aztán végül rászántam magam és elmondtam apukámnak,hogy acélbetétes bakancsot szeretnék. A reakciója annyi volt,hogy "de ilyet nem a rockerek hordanak?" :D
Szerintem csak simán kérdezd meg anyukádtól,hogy lehet-e ilyen csizmád, és ha esetleg ellenezné, akkor fejtsd ki az érveidet,hogy miért szeretnéd ezt a cipőt.:)
14/L
Utolso: tolem anyam ugyan ezt kerdezte, csak skinheadekkel ervelt.
Amugy szerinten gyujts ra legfeljebb. Viszont szerintem jobban jarnal, ha inkabb osszel venned. En is gondolkoztam azon h veszek meg egy bakancsot, de aztan igy h ilyen szep ido van, inkabb meggondoltam magamat. Most meg konnyen mondod, hogy nyaron is abba leszel, de varj csak mig valoban 40 fokba fel veszed. Amellett h mindenki idiotanak nez, meg be is budosodik a labad, es hidd el, amikor szandalba meleged van, akkor abba TENYLEG meghalsz. Tudom hogy kene cosplayhez, de szerintem tuti tudod helyettesiteni, kulonosen, hogy a mondocon szinten a legmelegebbe van tudtommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!